organic berry galore!

chegworth farm.chegworth farm.

om ein er oppteken av økologisk mat, kjem eit tips som passar skikkelig bra her: chegworth farm på borough market. der kan ein finna alle slags økologiske bær og frukt og grønnsaker og mumsa heile vegen heim. eit lite tips på ein fredag!

 

 

translation:
if you’re into organic foods, here’s a good tip: chegworth farm at borough market. there you’ll find all the organic berries you need, and other fruits and vegetables.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. anonyma
  11:45, 10 Aug 2013 / 11:45

  Nå er det jo bærsesong i Norge så alt vi propper i oss er helt naturlig bær… eller økologisk om du vil. Mulig at det er annerledes i London da men….?

  • mariell.
   Author
   15:46, 10 Aug 2013 / 15:46

   det er ikkje alle bær som er til salgs i norge som er økologiske, langt langt ifrå. sjølvsagt plukkar ein i eigen hage og slike ting, men veldig mykje anna er sprøyta. i london er det langt betre enn i norge og ein kan få kjøpt jordbær som er økologiske på dei fleste store matbutikkar, men aldri rips eller solbær eller bringebær. dette var berre eit lite londontips for dei som er opptekne av å eta økologisk, det kan vera vanskelig å finna fram.

 2. 12:02, 10 Aug 2013 / 12:02

  Nam! Friske bær hører sommeren til! Jeg fikk nettopp flere kilo hjemmedyrket rips, solbær og stikkelsbær av min kjærestes mor, så nå gumler vi døgnet rundt, og i dag skal det bakes. Dette stedet skal jeg huske neste gang jeg er i London. Takk for tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *