thursday that felt like friday.

friday.
torsdag hadde eg aleinedag, eg køyrte buss på beste plassen: framme oppe, og køyrte forbi st.paul’s cathedral.

friday.
og eg var i bond street og kjøpte meg ein skatt på miu miu.

friday.friday.
og såg i fine vintagebutikkar der det var lov til å ta bilder(ein veit aldri i london, så ein bør spørja først).

friday.friday.
møtte opp mariell, me gjekk på galleri med samtidskunstutstillingsopning og visste ikkje kva som var kunst og kva som var møblar, jaja. så me gjekk på restaurant istaden. åt så sjukt god thaimat, fisk og reker og blekksprut og vårrullar.

friday.friday.friday.friday.friday.
så gjekk me på homsepub og drakk kvar vår bringebærøl kjempefort. var så sjukt fint der med lysslinger og ein hest som bevega seg på veggen. på dette tidspunktet hadde eg gitt opp å få lagt meg i god tid og ringte jostein og sa MØT OSS I DALSTON også gjekk me opp heile kingsland road til me kom til the haggerston der mariell jobbar avogtil.

friday.friday.friday.friday.friday.
hadde det så innmari innmari gøy. mariell fekk låna ein keps som det stod brixton på men me ville heller synga unbreak my heart.

friday.friday.
veldig heldig å kjenna folk som jobbar på pub, så me vart verande der med så sjukt fine folk heilt til me måtte ta nattbussen heim og stupte i seng klokka fem for så å stå oppigjen klokka sju og ta flyet til bergen og bussen heim.

translation:
on thursday, i had an alone day! i took the bus and had the best seat, went shopping for a treasure in bond street and did some vintage shopping. then i met up with mariell, we went to a contemporary art museum where we didn’t know what was furniture and what was art, oh well. we went to a thai restaurant with amazing food, we had fish and shrimp and calamari and spring rolls. then we went to a gay pub and had some raspberry beer and looked at the moving horse and light installations. at this point i had figured it was impossible to go to bed early so i called jostein and said MEET US IN DALSTON and so we walked to the haggerston where mariell works sometimes. had so much fun, mariell borrowed a cap with brixton on it but we would rather sing unbreak my heart. it’s a good thing knowing someone who works at a pub, so we stayed there until the night bus home and we went to bed at five, got up at seven and got a plane back to bergen and the bus home.

Share:

9 Comments

 1. 20:54, 02 Jun 2013 / 20:54

  Herregud, så bra, sånt elska jeg å gjøre når jeg var på din alder! (Nå høres jeg ut som er 50 år men, det er et annet liv siden).
  Og innholdet i den Miu Miu-posten var svært kledelig :)

 2. 22:10, 02 Jun 2013 / 22:10

  Så fantastiske bilder!! Og hørtes ut som en herlig dag!

 3. naivepop
  23:45, 02 Jun 2013 / 23:45

  Herlig! Og bringebærøl høres utrolig godt ut.

 4. julianne
  06:39, 03 Jun 2013 / 06:39

  Vennene dine ser alltid så lykkelige og vakre ut! <3 Håper du er lykkelig også! Klemmer

 5. 08:18, 03 Jun 2013 / 08:18

  åh så fint!

 6. 20:41, 03 Jun 2013 / 20:41

  What an eventful day :) If you have time to reply – where did you go vintage shopping? I don’t recognize this place – and that’s exciting :) Looks like you had a fun time with Mariell the second ;)

  • mariell.
   Author
   08:19, 04 Jun 2013 / 08:19

   hey, abby! just to let you know, from mid- to late june i’ll be selling my own guide to london through my blog. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *