then, in this vanishingly small moment in the history of the universe, she took my hand, and held it all the way to the subway.

the rosie project.
tenkte å tipsa om ei veldig søt bok eg las forrige veke, the rosie project. den handlar om ein professor med asperger(mild form for autisme) med total mangel på sjølvinnsikt men eit ønske om å finna seg nokon å dela livet sitt med. han startar “the wife project”, eit forsøk der han skal finna sin mest kompatible partner, og gjer det gjennom å få ein masse kvinner til å fylla ut eit spørsmålsskjema og evaluerer dei deretter. også blir det sjølvsagt komplikasjonar. ei veldig søt og sjarmerande bok som kanskje ikkje er grandios litteratur men som får ein til å smila og ligga våken litt ekstra for å lesa.

the rosie project.the rosie project.

translation:
this is a book i read last week, the rosie project. it’s about a professor with asperger(a mild form of autism) with a total lack of self-awareness but a wish to find someone to share his life with. he starts “the wife project”, trying to find his most compatible partner through making women fill out his questionnaire and evaluate them thereafter. and of course there are major complications. a very sweet and charming book that might not be the most important literature of our time but it will make you smile and want to stay up a little bit longer to read.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 15:19, 20 May 2013 / 15:19

  Eg har ikkje lese meir enn overskifta her, men eg veit at denne skal eg lese!

 2. 15:44, 20 May 2013 / 15:44

  To minutter senere, og den ligger i recent orders på amazon. takk skal du ha!

 3. 17:25, 20 May 2013 / 17:25

  Den boka høyrtes super ut! Den kjem på somarlista mi. :)

 4. 18:39, 20 May 2013 / 18:39

  Den høres fin ut! Reserverer den med én gang :) Syntes forresten at “The Fault in our Stars” var nydelig også, om enn litt for lettfordøyelig. Takk for anbefalingen!

 5. 20:55, 20 May 2013 / 20:55

  This book looks amazing! Your blog is so beautiful Mariell, one of my favourites! x

 6. Mari
  20:40, 26 May 2013 / 20:40

  Tror du ville elska Flowers for Algernon. En av de beste bøkene jeg har lest. Og samtidig som den er fin og flott, så tar den opp et viktig spørsmål om hvordan vi kanskje har/er på vei til å krysse for mange grenser når det kommer til ufornuftig bruk av teknologi og vitenskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *