& the river grows inside of me.

Untitled
amaranta pili

når ein bur langt ifrå kvarandre må ein vera flinke og kreative for å finna måtar å holda kontakten på. i fjor starta mine eminente venner ein tradisjon med éi speleliste i månaden der me alle kan legga til songar, og dei har sagt at eg får lov til å legga ut desse spelelistene når månaden er omme. her kjem den første spelelista, den er fylt med vårlengsel og heimlengsel og nostalgi og pepp. eg anbefalar å setta den på shuffle og berre nyta. min favoritt er what’s your flava? av craig david. altså, kven skulle trudd?

& the river grows inside of me.


translation:
my friends have started the awesome tradition of making a playlist together for each month of the year, such a low maintenance way of appreciating eachother.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 13:41, 06 Feb 2013 / 13:41

  For en nydelig ide! Og så masse fin musikk!

  Da en kjær venninne av meg flyttet til USA for noen måneder, så opprettet vi en blogg der vi alternerte å skrive innlegg når det passet sånn. Vi kalte den ‘Happytriggers’. Den har ligget brakk etter at hun kom hjem, men den er et fint lite minne, og den hjalp oss å bevare kontakten mens hun var borte.

  http://www.happytriggers.blogspot.com

 2. 17:10, 06 Feb 2013 / 17:10

  Gøy! Den vil jeg gjerne høre på. Kan du linke til den? :)

 3. 19:16, 06 Feb 2013 / 19:16

  Oooh, det var en god idé! For en morsom mix av artister og låter det er blitt denne måneden. Hahah, husker jeg hørte den Craig David-låta på radioen da den kom, og at jeg likte vokalharmoniene!

 4. naivepop
  20:19, 10 Feb 2013 / 20:19

  For en fin idé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *