paris, day five: truffle macarons, cafe de flore & an unphotographed dinner.

paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.paris, day five.

på vår siste dag i paris reiste me først på shopping før me tok ein avstikkar til saint-germain og kjøpte makronar. to med creme brulee, ein med grapefrukt, og ein med kvit trøffel!!! den var så sjukt god så me måtte snakka om det på vegen til kafé. me sat oss ned, kjøpte cafe creme og snakka om boka og det nydelege guteparet som sat to bord bort som eg fekk lyst til å skriva ei heilt ny bok om heilt til det kom bort ein klysete type og begynte å snakka med dei om instagram og kor full han hadde vore. eg beundra skattane eg hadde kjøpt før me betalte og gjekk over kanalen att og heim til etienne marcel der me pakka greiene våre og flytta tilbake til haleigh for den siste natta. me laga lasagne rundt midnatt, kentaro kom og thea kom med ein venn og me drakk så himla mykje vin. me snakka om kjærleik i timesvis og eg hadde det så fint at eg heilt gløymte å ta bilder.

translation:
on our last day in paris we first went shopping before going to saint-germain to get some macarons. two creme brulee, one grapefruit, one white truffle!!! it was so good we had to talk about it all the way to a café. we sat down, got some coffee and talked about the book and the beautiful gay couple a couple of tables down and i wanted to write a whole new book about them until a really sleazy guy came up to them and started talking about instagram and how drunk he’d been. i admired the treasures i’d bought before we paid and left, and walked back up over the canal again and home to etienne marcel where we packed our things and moved back to haleigh’s place for our last night in paris. we made a lasagna around midnight, kentaro came and thea came with a friend and we drank so much wine. we talked about love for hours and i was so content i completely forgot to photograph it.

Follow:
Share:

15 Comments

 1. 18:12, 29 Jan 2013 / 18:12

  Åh så fantastiskt det låter när du beskriver det. Sen kombinationen snö med konfetti är väldigt vacker:)

 2. 18:54, 29 Jan 2013 / 18:54

  åååå, høres ut som en skikkelig fin dag! nydelig bilder!

 3. 19:45, 29 Jan 2013 / 19:45

  Very nice photos

 4. 19:59, 29 Jan 2013 / 19:59

  Jeg har en av de gullsløyfene på juletrærne på rommet mitt!

 5. 20:16, 29 Jan 2013 / 20:16

  For en fin siste dag! Har du smakt den varme sjokoladen på Café de Flore? Den er sååå god! Smaker ekstra godt under sky-taket i andre etasje, hihi.
  Nå, inntil for noen timer siden, har jeg hatt kjærestebesøk i fem dager. Er helt varm i kropp og sjel, hihi. (Blir kald igjen ved tanken på at jeg ikke får sett ham på to måneder, så da tenker jeg minst mulig på akkurat det.) Paris er som skapt for utforskning og opplevelser med sine yndlingspersoner!
  Snø og konfetti, forresten – for en perfekt kombinasjon!

 6. Inga
  21:18, 29 Jan 2013 / 21:18

  Café de Flore passerer jeg hver dag på vei til skolen. Det fineste er jo at den ligger på Place Sartre – Beauvoir (<3) Det ser ut som at dere hadde det veldig fint i Paris. Nå har endelig varmen kommet hit igjen, og igår var det sol. Dessuten har jeg oppdaget at mitt lokale bakeri har verdens beste baguette traditionale og makroner. Paris virker ikke så stort og skummelt lenger, spesielt fordi jeg har oppdaget Velib! Har til gode å smake makroner med hvit trøffel, det får bli neste!

 7. 11:08, 30 Jan 2013 / 11:08

  Åh, Paris ♥

 8. 12:00, 30 Jan 2013 / 12:00

  så fint att jag dör. alltihopa.

 9. 21:59, 30 Jan 2013 / 21:59

  For noen fantastiske bilder du tar!

 10. 23:05, 30 Jan 2013 / 23:05

  Det er best når det er en så bra kveld at man glemmer å ta bilder.

 11. 16:13, 01 Feb 2013 / 16:13

  Så magiska bilder!

 12. Malin
  20:08, 01 Feb 2013 / 20:08

  Bildene dine har en så utrolig fin varme, selvom det er snø du fotograferer! Bruker du noe spesielt filter?

 13. Ida
  10:56, 07 Mar 2014 / 10:56

  Hei!

  Har du tips til et koseleg hotell i/nær Montmartre? Gjerne litt romantisk, lyst og reint, og ikkje alt for dyrt :)

  • mariell.
   Author
   11:05, 07 Mar 2014 / 11:05

   hei, ida! eg har aldri budd på hotell i montmartre, men kriteria dine kan vera vanskelege å kombinera i ein by som paris, der hotell anten er halvskitne eller dyre. eg brukar å leiga leilighet gjennom airbnb i paris, det er billigare og bedre på alle vis (syns eg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *