fridays + pizza = ♥

pizza.

helst ser eg at me lagar pizza ein gong i veka, aller helst laurdag eller fredag med sekstitalsjazz og raudvin til både saus og kokkar. eg og jostein er det perfekte pizzateamet! så, i dag deler eg vår eminente pizzaoppskrift på økologisk.no. håpar de et til de får vondt i magen.

translation:
today i’m sharing my recipe for pizza, in norwegian. email me if you want the recipe! j and i are quite the pizza team.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Josefine
    13:57, 25 Jan 2013 / 13:57

    Namnam, pizza1 :) Vi har søndag som pizza dag, da slenger vi bare alt vi har igjen etter uka på pizzaen. Rødbeter og kremost er en favoritt hos meg! :)

  2. 16:12, 25 Jan 2013 / 16:12

    Vi lager pizza hver eneste fredag, og det har jeg gjort siden jeg var liten :) Har ofte brukt pizzaoppskriften du la ut på bloggen for en god stund siden, det blir alltid veldig bra! Tror jeg skal lage med creme fraiche og aubergin i dag. God fredag og god helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *