saturday.

saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.

laurdag våga eg meg ut til tross for at eg egentlig var altfor sjuk(det skal seiast at eg ikkje har vore utanfor døra sidan). eg og jostein møtte caitlin i whitechapel og gjekk til vintage furniture flea i bethnal green. me fann ingenting og reiste vidare til covent garden og lunsj på le pain før me så endte opp på somerset house og tim walker sin utstilling der. eg vart ikkje blown away av sjølve fotografia(har jo sett alle bildene før), men eg elska å sjå propsa som var plassert rundt omkring på utstillingen. det var fotoforbud, noko som alltid gjer meg bitter, så me hoppa fint forbi og ut igjen også tok me toget heim og kollapsa i senga.

translation:
on saturday i thought it safe to go out of the house despite being too sick to really move(truth be told, i haven’t been outside since). j and i met caitlin in whitechapel and went to the vintage furniture flea in bethnal green. we left empty-handed and went on to covent garden and lunch at le pain before walking to somerset house to see tim walker’s exhibition. i wasn’t blown away by the photography itself(i’ve seen it all before), but i loved looking at the props. there was no photography allowed inside, which always makes me bitter, so we jumped on out and took the train home and collapsed in bed.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 15:57, 31 Oct 2012 / 15:57

  Arrrgh, fotoforbud er fryktelig. Har du besøkt Musée d’Orsay her i Paris? Det er så fint der at man nesten går i spinn, og selv om man drister seg til å spørre veldig pent, er det helt forbudt å ta bilder. Sånt blir jeg også litt bitter av, hihi.
  Så koselig med Charles Dickens Coffee House!
  Happy Halloween, forresten! En skummel film hjelper sikkert på formen.

 2. 16:25, 31 Oct 2012 / 16:25

  ser så fint ut! masse god bedring

 3. 02:51, 01 Nov 2012 / 02:51

  Beautiful pictures!
  I was wondering, do your blog readers ever recognize you on the street?
  I’d love to see the Tim Walker exhibit, he is a true talent. Maybe one day you’ll have an exhibit in the same gallery :)

  • mariell.
   Author
   15:54, 01 Nov 2012 / 15:54

   thank you so much!
   luckily, that doesn’t happen that much in london! i was recognized very often in oslo and it stressed me out quite a lot, so i’m happy to be more anonymous here.

 4. 16:23, 01 Nov 2012 / 16:23

  god bedring fortsatt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *