saturday south and east.

saturday.
laurdag skulle me reisa austover for å eta kaker, men sidan overgrounden var stengt var me stuck i sør. så da gjekk me og åt. eg hadde dagens salat med surdeigstoast. sjukt fantastisk godt.

saturday.
fredrik naut sine siste timar i sola.

saturday.
me drakk ein masse kaffe.

saturday.
med varm mjølk.

saturday.
frøy hadde søtpotetkaker med halloumi og rødbetshummus. så tok me toget til london bridge der me klemte fredrik hardt og sa hadet for denne gong. han reiste til gatwick også heim til oslo. også var me tre. me reist austover med buss for å eta kake.

saturday.
meg med mitt nyfarga hår som eg elskar(om nokon forresten vil reisa til min hårsalong i london kan de seifra så sender eg ein kupong i posten så de får 30 pund avslag. notting hill organics heiter dei.)

saturday.
frøy åt den beste kaka(salt karamell).

saturday.
vårt lille selskap. eg hadde salt karamell-cupcake og jostein hadde ei ingefærkake som smakte som noko kjent som ein ikkje klarte å setta fingeren på.

saturday.
♥.

saturday.
der sat me til dei stengte, da reiste me til angel og såg på bruktkjolar i mørket før me reiste heim og åt salat og såg på krim. perfekt laurdag. kva har de gjort i helga?

translation:
on saturday we were supposed to go east go have cake, but the overground was closed(yay) and messed up our schedule so we decided to stay south and have some amazing food instead. we had coffee and conversation and fredrik enjoyed his final hours in the sun because afterwards we went to london bridge and said goodbye and bon voyage. then we were three. we went east on a bus and had some amazing cake, me in my freshly done hair that i love(ps if you want to go to my organic salon here in london, i can send you a voucher for a 30 pound discount). then we went to angel and looked at old dresses in the dark and drooled over books before going home to make salad and watch silent witness. the perfect saturday.

Follow:
Share:

19 Comments

 1. synnepynne
  12:42, 08 Oct 2012 / 12:42

  fine/fint <3

 2. 13:57, 08 Oct 2012 / 13:57

  ser så godt ut!

 3. 16:11, 08 Oct 2012 / 16:11

  Nå ble jeg sulten!

 4. 17:39, 08 Oct 2012 / 17:39

  Så fin hårfargen din var! Liker håret til Frøy også også veldig godt. Og fikk veldig lyst på salt karamell-kake. :)

 5. ida
  17:42, 08 Oct 2012 / 17:42

  du er så fin på håret!
  på lørdag var jeg på konsert med Mikhael Paskalev på et lite utested. det var min bursdagsgave til bestevenninnen min og vi koste oss stort med den fine musikken og billig øl. på søndag våknet jeg halv 3 og kastet vekk resten av dagen på sofaen.

 6. Heidi
  18:13, 08 Oct 2012 / 18:13

  Blir alltid så glad når jeg ser bildene dine <3 Lurte forresten på når neste Smileruter-oppgave kommer? Savner den :)

 7. 22:08, 08 Oct 2012 / 22:08

  du er altså bare fantastisk, mariell!! og hvis du anbefaler den frisørsalongen tror jeg at jeg må ta meg turen dit. reiser til london neste onsdag, og klipping av hår står høyt på lista!! :)

  • 11:49, 09 Oct 2012 / 11:49

   og det jeg egentlig skulle frem til var vel at, ja takk, send meg gjerne en kupong! slike give-aways er finfint for fattige studenter :-)

 8. 08:03, 09 Oct 2012 / 08:03

  ELSKER ingefær og spesielt i kombinasjon med sjokolade(var det det?) pleier innimellom å tilsette tørket ingefær og et pitteliten klype nellik i sjokolademuffinsene mine. Da blir de ekstra gode! :) Har du noen tips om hvordan finne frisør i ny by? Syntes det er så vanskelig, spesielt her i Paris med litt varierende engelskkunnskaper… Er jo litt viktig å forstå hverandre :)

 9. 09:02, 09 Oct 2012 / 09:02

  Så herlig! Og for en fantastisk cappuccino!
  I helga har jeg vært på avslutningsfest for Fresher’s Week, og sovet alt for lenge etterpå. Bakt brød, men måttet kaste dem fordi ovnen ikke virket, og skrevet to brev.

 10. 12:13, 09 Oct 2012 / 12:13

  Maten ser kjempe godt ut og du er feldig fin med den nye hårfargen.
  Denne helgen flyttet jeg og ryddet mye i den nye leiligheten, fra en hjørne til en annen og tilbake.

 11. 21:13, 16 Oct 2012 / 21:13

  Maten og særlig kakene ser og høres fantastiske ut! salt karamell er bare den beste kombinasjonen! Og jeg elsker at frøy spiser kake med hansker :)

 12. Charlotte
  16:25, 17 Aug 2014 / 16:25

  Har du fortsatt kupong til Hair Organics…? Har hørt så mye bra om de, og har veldig lyst til å dra dit! :)

  • mariell.
   Author
   17:23, 17 Aug 2014 / 17:23

   har det, men om du berre seier ifra at du kom dit på grunn av meg (berre mail dei og book), så gir dei deg ein discount. :)

   • Charlotte
    17:36, 17 Aug 2014 / 17:36

    Jøss, tusen takk! Det skal være noe av det første jeg gjør når jeg flytter til London i september :) Gleder meg!

    PS: Jeg sendte mail til deg ang venneformidlingen din for lenge siden, men har ikke dukket opp i listen. Oppdateres den fortsatt?
    Takk for din fantastiske blogg! :)

    • mariell.
     Author
     10:12, 18 Aug 2014 / 10:12

     eg tenkte å køyra ny runde no som folk startar på skule og liknande, forhåpentligvis denne veka. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *