new things.

her er litt sånt som er nytt i leiligheten vår akkurat no.

new stuff.
det finaste er denne veska. egentlig er den bursdagsgåva til niesa vår, men det gjer ingenting at den er i november når den er så fin i leiligheten.

new stuff.
dette vintage apotekerglaset som eg kjøpte på loppis i new york i april, den er perfekt storleik til papirsugerøra mine.

new stuff.
på kjøleskapet har me bilder av oss(<3), dronning elisabeth, bryllupsbilder som eg har tatt av søstra til jostein, audrey-magnet, postkort frå frøy, knappemagnetar som eg har laga sjølv.

new stuff.
inni kjøleskapet har me champagne som smakar perfekt mengde blomster.

new stuff.
denne fine plakaten som jostein har fått i sitt nye favorittmagasin, smith journal. det er frankie for menn! fantastisk fint magasin. med fiskeplakatar(i den nye utgåva var det ei oversikt over skyformasjonar).

translation:
here are some things that are new in our apartment right now.

the prettiest thing is this bag. it’s a birthday present for our niece, but i don’t mind that her day isn’t until november since i’m pretty much in love with it.

a vintage apothecary jar that i bought at a flea market in new york in april. the perfect size for my peper straws!

on our fridge there are pictures of us(<3), queen elizabeth, wedding photos by me of j’s sister, audrey-magnet, post card from frøy, button magnets i made myself.

inside the fridge there is champagne. <3

and this pretty poster that j got in his new favorite magazine, smith journal, which is like frankie for boys. it’s amazing.

Follow:
Share:

10 Comments

 1. 12:18, 07 Sep 2012 / 12:18

  Fine magneter! Veldig oppfinnsomt :)

 2. 15:42, 07 Sep 2012 / 15:42

  Melonkofferten er jo helt fantastisk. Skulle gjerne hatt en sånn selv! Og nå fikk jeg veldig lyst på sjampis med fine blomster på. God helg! :)

 3. 17:20, 07 Sep 2012 / 17:20

  Kofferten er kjempesøt, og det er knappemagnetene også! Champagne i kjøleskapet føles alltid bra. Jeg har forresten frilanset med TV-teksting i sommer, og på et tidspunkt jobbet jeg med en Discovery-serie om fisk, og jeg kjenner igjen flere arter fra plakaten, hahahah!

 4. 18:15, 07 Sep 2012 / 18:15

  Så mange fine ting! Jeg likte det lille Eiffeltårnet veldig godt også. Og det er så morsomt med sånne rare fisker. Synes skoler fortsatt skulle hatt sånne fine plansjer. :)

 5. 21:36, 07 Sep 2012 / 21:36

  Elsker bloggen din, den inspirerer meg igjen og igjen. Her er linken til bloggen hvor jeg skriver om volunteer-året mitt i Tsjekkie (dessverre bare på tysk), jeg skulle føle meg æret om du hadde sett på den en gang :) Bare et spørsmål: det er vel mye arbeid å flytte arkivet til en blogg? For nå skriver jeg på en sånn platform, jeg skulle gjerne laget min egen blogg senere. Klem fra Eli!

 6. 00:32, 08 Sep 2012 / 00:32

  som vanlig – fantastisk fine bilder!
  sånn helt ut av det blå – jeg så for et par dager siden filmen ‘for lover only’ og ble helt forelsket. lurte på om du hadde sett den, og hvis du har det, hva synes du?

 7. 23:23, 08 Sep 2012 / 23:23

  når jeg ser dette får jeg lyst til å bestille meg en pakke eller fem med papirsugerør

 8. 08:42, 09 Sep 2012 / 08:42

  så mycket fint!

 9. 22:53, 09 Sep 2012 / 22:53

  Such beautiful acquisitions and I love that your boyfriend has a favorite magazine that has cute posters in it. My boyfriend just reads the Economist which is not as aesthetically pleasing but still interesting hah! Love those straws immensely (pretty soon I’ll be selling some actually) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *