my weekend in paris through three iphones.

sara, haleigh og eg er ikkje berre tre flinke sterke kreative kvinner. me er óg tre veldig ivrige instagrammarar. om det er eit ord. så her kjem helga i paris gjennom alle våre tre telefonar!

my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.
sara.
blåskjellmiddag onsdag kveld, min kyllingsalat og ferskenvin torsdag. ny kjole og la favorite. haleigh + mark og mitt leppestiftsøl. spegelbilde i leiligheten til haleigh og deira middagsdate dagen etter eg reiste.

my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.
haleigh.
kindereggeting i senga på ein veldig tung fredag og mamma+babylighter. vin på la favorite og smykkedesigner annelise michelson sine smykker på sitt eige øyre. burgermiddag på la favorite og champagnetrøflar(londongåve frå meg) i senga.

my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.my weekend in paris through three instagrams.
moi.
på trøffelshopping dagen før avreise, og lemonade på st.pancras international før toget skulle gå. sara les bok med mobil som lommelykt, og eg held på å sprekka av glede over mitt nye innkjøp. eg og sara drakk vin i nye vintagekjolar, og veggen på la favorite.

translation:
these are the instagram photos from this weekend from sara’s, haleigh’s and my phones from the weekend in paris.

Follow:
Share:

9 Comments

 1. 08:18, 22 Mar 2012 / 08:18

  Så herlig oppsummering – og polkadot-kjolen var bare SO fin! :)

 2. 09:17, 22 Mar 2012 / 09:17

  Så kult og kreativt innlegg ! Elsker bloggen din – er innom flere ganger daglig for å se om du har postet noe nytt. Absolutt digger bildene du tar – du er den største inspirasjonen jeg har (:

 3. y
  09:30, 22 Mar 2012 / 09:30

  Jeg er veldig ikke jantelov, men de siste tekstene dine kan bli litt i overlag meg og mine. :-P

  • hjartesmil
   Author
   09:49, 22 Mar 2012 / 09:49

   det er eg veldig uenig i. sidan mandag har eg publisert ein enorm oslo-guide(som eg har brukt titals timar på), eitt innlegg fra paris, ein film, ei bok, ein sak eg har kjøpt også dette instagraminlegget som meir enn noko anna er ein skikkelig god idé. balanse er viktig for meg, og eg planlegg bloggvekene mine grundig.

   • y
    17:26, 22 Mar 2012 / 17:26

    Sant. Oslo guiden så smashing ut! jeg mente mer hvordan du beskrev meg og mine.

    • hjartesmil
     Author
     18:12, 22 Mar 2012 / 18:12

     mm? eg ser ikkje kva problemet er, fint om du vil forklara nærare. : )

 4. 10:18, 22 Mar 2012 / 10:18

  Ser ut som dere alle tre hadde en helt fantastisk helg! :)

 5. Malin
  13:02, 22 Mar 2012 / 13:02

  Åh, Mariell! HVOR har du kjøpt den fine luftballongen? Iiiii, jeg sprekker ilag med deg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *