best friends and great loves.

paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.
fredag var eg og sara ute heile dagen og lot haleigh få jobba i leiligheten. mitt første mål var den mest fantastiske lille leiketøysbutikken i tredje arrondissement, så dit gjekk me og eg kjøpte den mest fantastiske saken. så gjekk me på rose bakery, drakk vin og delte eit kakestykke. me kjøpte kvar vår vintagekjole, gjekk heim og drakk masse vin også reiste me ut for å møta haleigh med ein masse venner i den finaste parisleiligheten eg har vore i, med ei veldig interessant samansetning menneske. me snakka om norsk politikk og samfunn generelt medan me vart servert gratis vin og champagne. så tok eg med meg haleigh og sara i ein drosje og me snakka om menn heile vegen heim. som det skal vera.

paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.
laurdag var min siste dag i paris. eg og sara reiste ut til porte de vanves og såg på gamle greier og holdt hardt på veskene våre. så reiste me heim og sov i tre timar, alle sammen. som å vera i barnehagen igjen, kollektiv ettermiddagslur. etter det reiste me på burgermiddag og drakk økologisk rosévin. derrick og kentaro kom innom, så gjekk me på stolly’s og drakk altfor mange long island ice teas før dei stengte. da gjekk me heim, åt knekkebrød med brunost og snakka om film med haleigh sin nye venn, ron. så sov eg i to timar før eg måtte reisa for å nå toget mitt. har aldri sove så godt på eit tog i mitt liv.

translation:
my friday and saturday in paris involved a trip to an amazing toy store in the third, cake at rose bakery, vintage shopping and a lot of wine. we went to a party in the sixth where the wine was flowing. very late, my two ladies and i took a taxi home and talked about men the entire way home, as it should be.

on saturday, sara and i went to porte des vanves and looked at a lot of old stuff. then we went home and slept for three hours, it was like being back in kindergarden. after that, we went for dinner; bacon cheese burgers with organic rosé. after a lot of long island ice teas at stolly’s it was closing time and we went home. then i slept for two hours before i had to catch my train. i’ve never slept like that on a train before in my life.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 12:10, 20 Mar 2012 / 12:10

  Lovely pics!

 2. 13:32, 20 Mar 2012 / 13:32

  Flotte bilder:) Håper du hadde en flott paris tur=)

 3. Ingrid
  20:04, 20 Mar 2012 / 20:04

  Du må virkelig ha fått en åpenbaring i photoshop, for disse bildene:Sykt fine

 4. Isabell
  07:16, 21 Mar 2012 / 07:16

  Hei!
  Så fantastisk fint dere ser ut til å ha det i Paris! Planlegger en tur dit til våren for å handle ting til nurket i magen. Du hadde tilfeldigvis ikke adressen til den leketøysforretningen liggende? Hadde vært så flott å fått med seg noen helfranske leker hjem i kofferten!

 5. 07:53, 21 Mar 2012 / 07:53

  Det siste bildet.. Uttrykket er fantastisk!!

 6. 11:03, 21 Mar 2012 / 11:03

  Kjempefine bilder! Virker som om du hadde en veldig bra Paristur, sånn som det skal være. :) liker spesielt godt det nest siste bildet.

 7. 23:21, 23 Mar 2012 / 23:21

  å, paris. om bare to uker tar jeg hjartemagasinet under armen og setter meg på toget dit jeg også. har togbilletter i skuffen og lykke i hjertet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *