this just in: polkadots & confetti.

news.
med våren kjem eit behov for nytt. litt som første skuledag. så forrige veke, i vårrus og synnerus og cappucinorus, kjøpte eg denne fine vintagekjolen frå beyond retro på cheshire street. den hadde tre knappar framme som eg berre spratt av, og har den til og med på meg i skrivande stund. ein ny gamal favoritt. det her er for øvrig mitt beste. blå er min beste farge, kjole er mitt beste plagg og prikkete mitt beste mønster. det svergar klesskapet mitt på.

glitter me gay (gif).
noko anna eg kjøpte som eg syns er heilt fantastisk er ei hjarteforma holmaskin. så no kan eg laga eigen hjarteforma konfetti. fantastisk. det gjer meg heilt nostalgisk, tenkjer på dagar på kontoret til mamma som liten. eg kopierte opp tegningar eg kunne fargelegga og plukka loket av holmaskina så det spratt konfetti overalt.

translation:
when spring arrives, it brings with it a need for something new, like the first day of school. so last week, high on spring and synne and cappucinos, i bought this beautiful vintage dress from beyond retro in cheshire street. it had three buttons in the front that i just popped off, and i’m even wearing it as i’m writing this. a new old favorite. this is my best. blue is my best color, dresses are my best item of clothing, and polkadot is my best pattern. my closet will tell you it’s no lie.

something else i bought that i find amazing is a heart shaped hole maker. so i can make my own heart shaped confetti. it makes me nostalgic, thinking about days spent in my mum’s office. i would copy up drawings i could color and pick the lid off the hole maker, confetti flying everywhere.

Follow:
Share:

11 Comments

 1. 17:15, 12 Mar 2012 / 17:15

  kjempe fin kjole! ligner litt på en kjole jeg kjøpte på monki. :)

 2. 17:35, 12 Mar 2012 / 17:35

  Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnoser för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
  Så besök gärna min blogg:)
  Kram

  Ps. Har massa tävlingar med fina prisen och även en dagens blogg tävling varje dag där du har chansen att bli länkad inför mina 400-800
  unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)

 3. 17:44, 12 Mar 2012 / 17:44

  Våren krever mye nytt, ja! God unnskyldning til å bruke penger på klær ^^

 4. 18:03, 12 Mar 2012 / 18:03

  Ååh – hjertehullemaskin! Det ønsker jeg meg også, veit jeg :-D

 5. 19:15, 12 Mar 2012 / 19:15

  such a pretty dress, you should post a photo of you wearing it! oh jeez I cant believe you mentioned the hole maker – I totally used to do the same with the lid, brings back such sweet childhood memories :)

 6. 05:12, 13 Mar 2012 / 05:12

  I think I love India. I know I love u :)

  Verdas finaste blogg, for fin til å vera forutan, sjølv i India.

  Ha ein finfin dag, i finfin kjole ;)

 7. 07:48, 13 Mar 2012 / 07:48

  hurra for konfetti! nå ble jeg glad. ha en skikkelig fin dag!

 8. 08:06, 13 Mar 2012 / 08:06

  Liker at du får glede av en så enkel, hverdagslig ting som en hullmaskin. :)

 9. 09:22, 13 Mar 2012 / 09:22

  Oooh, nesten ikkeno’ er som en ny kjole, særlig når våren er på vei! Veldig fin farge og søte prikker og fin krage – full klaff.
  Så søte papirhjerter! Jeg pleide også å lage konfetti med hullmaskiner som liten, hihi. Det er så mye geniun glede i konfetti!

 10. 14:56, 13 Mar 2012 / 14:56

  åh, for en fin kjole! :D jeg vil ha en sånn hullemaskin! Så gøy ^^

 11. 16:15, 13 Mar 2012 / 16:15

  Fin kjole og fin hullmaskin! Og du er fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *