bilder.

filmen under er laga av johnny vaet nordskog. han vart uteksaminert frå bilder nordic school of photography våren 2011. i filmen blir ein kjent med nokon av studentane på bilder nordic og deira tankar om fotografi.

les meir om dei forskjellige studia på bilder nordic her, eller sjekk ut facebooksida her.

ps: om du har lyst til å bli ein bedre fotograf er det framleis ledige plassar på grunnutdanning i foto. hiv deg på og bli ein del av det største fotomiljøet i noreg!

dette innlegget er sponsa av bilder nordic. om nokon lurer på mine standpunkt rundt reklame og annonsering gjennom blogg kan de lesa her.

translation:
this is a presentation of the norwegian photography school, bilder nordic school of photography. unfortunately it’s in norwegian but you can read about it here.

Share:

4 Comments

 1. Josefine
  13:10, 11 Feb 2012 / 13:10

  Elsker at du er en blogg som ikke har reklame i alle kriker og kroker! Må ærlig si at jeg synes dette er den beste reklamen jeg har sett, og synes det er bra at du virker så forsiktig med hva du reklamerer for :D Synes dette var en inspirerende reklame :D

  • hjartesmil
   Author
   14:39, 11 Feb 2012 / 14:39

   så fint sagt! men åh gud som eg håpar det snart blir reklame her, det er vanskelig å jobba som bloggar utan!

 2. Thea
  18:08, 11 Feb 2012 / 18:08

  Fresh film! Om man skal leve av blogging kommer man vel nesten ikke utenom reklame i en eller annen slags form, så det er sånn sett relativt forståelig. Jeg leser svært få blogger, og noe av det som får meg til å lese din er først og fremst at du er utrolig dyktig til å skrive. Du skriver veldig variert, men uansett hva du skriver om har du en fantastisk måte å fange leseren på. Gleder meg veldig til det kommer bok (evt. bøker) (: Man kommer heller ikke utenom alle de helskjønne bildene, de er en fryd for øyet! Jeg håper imidlertid at når du begynner med reklame på bloggen din, så blir det noe litt annet enn “sjekk den superkule lipglossen jeg fikk i posten av xxx, den er bare sååå herlig!”, for det finnes det så ufattelig mye av (personlig leser jeg ingen blogger hvor den slags forekommer, da jeg ikke har noe sans for sånt), men at du får til noen samarbeid alá det med Bilder Nordic, som er interessant (og litt “uvanlig”) å lese om. Kanskje noen nisjéforretninger eller noe. Dette er ikke ment som bitching, altså! Jeg kommer nok til å lese bloggen din uansett ;P

 3. 17:16, 15 Feb 2012 / 17:16

  Linken til ditt standpunkt om reklame funker ikke, jeg vil leseeeee :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *