monday at merci.

last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.

måndag var siste dag i paris. me vart inne til retten var satt også børsta me vekk kvalmen og gjekk ut på livet. me vandra i fjerde og hoppa innom den mest fantastiske butikken med varmluftsballongar. topp bursdagsønske. så møtte me haleigh og gjekk på lunsj på merci, det einaste måltidet me åt ute heile helga. ein må berre elska å ha venner ein kan bu hos. det vart sjukt gode salatar, så vart me egentlig verande der og utforska før ktr og derrick kom. me drakk kaffe og lata som me aldri skulle reisa. men så gjorde me det, tok toget og skreiv på bok og vips var me heime.

translation:
monday was our last day in paris. we stayed in until the live broadcast from the norwegian terrorist trial was over, then we brushed the pain off our faces and went out. we wallked around in the fourth and stopped by the most amazing shop with hot air balloons! then we met haleigh and lunched at merci, the only meal we ate out the entire weekend. gotta love friends in big cities. <3 they had amazing salads and we stayed there exploring before ktr and derrick arrived. we drank coffee and pretended that we would never leave. but then we did just that. took the train and wrote some on the book and all of the sudden, we were home.

Follow:
Share:

12 Comments

 1. 12:10, 09 Feb 2012 / 12:10

  Oi, så fine planter og bøker og ikke minst ballonger! Søt bil – slike små og røde får meg alltid til å tenke på Donald Duck sin trofaste 313!

 2. Astri
  12:31, 09 Feb 2012 / 12:31

  Kjære, søte deg, kan du legge ut adressen/navnet på disse stedene? Hvis ikke, kommer det et nytt magasin hvor dette inngår? Og tilslutt; er det fortsatt mulig å kjøpe magasinet som du lagde mens du var i Paris, det om Paris, altså?

  Finfin blogg; jeg er innom hver dag<3

  • hjartesmil
   Author
   13:26, 09 Feb 2012 / 13:26

   men navnet står jo i navnet på innlegget og i innlegget sjølv? (: ein kan framleis kjøpa magasinet via hjartesmil.com, men det kjem til å ta tid før det kjem fram sidan svigermor(det er ho som sender dei ut) har fått noko som heiter frossen skulder og ikkje har lov til å gjera noko som helst.

   • Astri
    10:43, 10 Feb 2012 / 10:43

    Hihi, jeg trodde det kun var ett av stedene som het Merci! Leste muligens litt raskt der;) Takk for info om magasinet! Du er best:)

 3. 12:57, 09 Feb 2012 / 12:57

  Elsker de siste tre bildene her!

 4. 13:19, 09 Feb 2012 / 13:19

  utrolig mange fine bilder her, som alltid. det ene gjorde at jeg fikk utrolig lyst på vann…

 5. 15:35, 09 Feb 2012 / 15:35

  I wish I was at Merci right now with you guys drinking cafe lattes and eating delish salads.

  • hjartesmil
   Author
   15:44, 09 Feb 2012 / 15:44

   me too. <3

 6. marit
  16:29, 09 Feb 2012 / 16:29

  elsker smilet til han som er på vei inn døra på bilde 2

 7. 03:42, 13 Feb 2012 / 03:42

  Vi gikk forbi dere på gata i paris. Og så visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre, så gikk dere og da smilte jeg litt. Det var en veldig fin dag!

 8. Kari
  16:08, 16 Feb 2012 / 16:08

  Hei Mariell! Me er tre jenter som skal vere i Paris fem dagar i juli! Du som er så glad i Paris har kanskje nokre tips til kva som bør opplevast der? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *