black as midnight on a moonless night.

eg saknar twin peaks så himla mykje. eg er ingen fanatiker som tatoverar meg eller rammar inn bilder av laura palmer, men nokon ting er berre for fantastisk til å vera sant.

boxartig

dette er altså miniatyrreplika av scener frå twin peaks. her er frå black lodge og frå første episode, laura sitt lik. er det ikkje berre heilt sjukt kva folk får til?

the carbon crusader
om eg hadde eit pennalhus skulle eg ha desse i det. så skulle eg ha det med meg på skulen og i kafeteriaen skulle nokon sjå dei og spørja kvar eg hadde fått tak i dei og kven min favoritt var, og eg skulle sagt audrey horne også skulle me bli beste venner og sjå twin peaks saman.

damn fine designs
og kven har vel noko imot litt kirsebærpai og kaffe i håret? <3

eller om ein ikkje vil kjøpa men berre vil nyta twin peaks kan ein laga cherry pie. leila lindholm si oppskrift.

translation:
i miss twin peaks so much. i’m not the type of crazy fan to get tattoos or frame pictures of laura palmer, but some things are just too good to be true. like these miniatures of scenes in twin peaks, or pencils with twin peaks quotes, or cherry pie & coffee-hair pins! just lovely. if you don’t want to buy but just want to enjoy twin peaks, why not make a cherry pie?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *