new things in my bathroom cupboard.

new things.til jul frå mamma fekk eg blant anna desse to tinga. ein kroppskrubb fra ren som er så sjukt god, og parfymen tova. den er sjelden og minnar meg om mamma, for ho pleidde å bruka den før. den er veldig spesiell, elskar den.

new things.eg har begynt å bruka lausvipper på treige dagar. eg brukar slike punktvipper så ein kan putta på berre eit par ytterst og få bambiauge! også er dei mykje enklare å få på enn sånne store lange vipper.

new things.hudkremen eg brukar no, skin-ergetic frå biotherm. den luktar som ein godteributikk og er veldig drøy. ved sidan av er min nye foundation frå laura mercier. dei har nemlig slutta å produsere den eg brukte før, men denne er så mykje bedre. den heiter crème smooth foundation og eg har den i fargen porcelain ivory(=vinternorsk hud). den gir fuktighet og er så sjukt drøy som eg aldri har sett nokon foundation før.

new things.på boots kjøpte eg ein fløyelsscrunchie(they’re back!) og ein sånn donut til å rulla håret rundt og få fin bolle midt på hovudet, som her.

 

translation:
these are some new beauty products of mine. my mom gave me the two top things for my christmas stocking(instead of candy): a body scrub from ren and the perfume tova, which really reminds me of her because she used to wear it. it’s a special scent. i’ve recently started wearing point lashes to cheer myself up when i have bad days. you can put a couple at the end of the eye and look like bambi. <3 and i think they’re much easier to apply than those long big ones(which i’ve never successfully done). my moisturizer at the moment: skin-ergetic from biotherm, smells like a candy store. i have a new foundation from laura mercier(they stopped making the one i used before), it’s called crème smooth foundation and it lasts forever. my shade is porcelain ivory(also known as norwegians in winter). lastly, i got myself a scrunchy(they’re back!) and a donut to make a bun on the top of my head.

Follow:
Share:

13 Comments

 1. 19:40, 16 Jan 2012 / 19:40

  Jeg kunne ønske jeg klarte å sette på vipper, men selv punktvipper blir for knotete for meg, de faller alltid av etter kort tid. Dessverre, for det hadde vært så fint med bambiøyne :)

 2. 19:45, 16 Jan 2012 / 19:45

  I love to get practical beauty products, luckily this year Santa also brought me many. It’s nice to have a routine and stick with it too, and Laura Mercier doesn’t hurt x

 3. 19:54, 16 Jan 2012 / 19:54

  Fine ting! Men altså, scrunchie? Å nei…

 4. 20:35, 16 Jan 2012 / 20:35

  donuten er min beste venn!

 5. 20:48, 16 Jan 2012 / 20:48

  So many yummy things & I use a hair donut a lot too. Thanks for your lovely comment to meet up one day. That would be so lovely, I need to plan a trip to London very soon where I have lots of hours in the day to meet up with sweet ladies like you!

 6. e
  21:08, 16 Jan 2012 / 21:08

  kan du forklare hvordan den er drøy?

  • hjartesmil
   Author
   21:50, 16 Jan 2012 / 21:50

   altså, drøy i bruk? den varar for alltid.

 7. 22:15, 16 Jan 2012 / 22:15

  Minner meg om at jeg må kjøpe ny hudkrem.

 8. 08:55, 17 Jan 2012 / 08:55

  Sånne store strikk i fløyel har jeg ikke hatt siden jeg var lita! Trodde vel strengt tatt aldri de ville komme igjen, men nostalgiske meg har vel noen liggende gjemt unna et lurt sted. Har du noen gode tips på hvordan få håret rundt dognuten på en god måte? Blir bare rot hos meg hvis ikke lillesøster gjør det.

  • hjartesmil
   Author
   12:09, 17 Jan 2012 / 12:09

   eg tar først håret i strikk, så har eg på donuten også vrir eg berre håret over, på ein måte. mot klokka mens eg held fast på toppen. funkar i alle fall for min lengde!

 9. 09:00, 17 Jan 2012 / 09:00

  Det er så hyggelig med parfyme som minner om noen! Lukt er jo den sansen som er tettest knyttet til hukommelsen. På lørdag fikk jeg endelig tak i en parfyme som har gått ut av produksjon og som jeg har lett etter i tre år. Gleder meg sånn til den havner i postkassen min!
  God tirsdag, Mariell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *