fire truck red.

ein morgon ringte det på. jostein opna og frå senga høyrte eg “fina mariell oyre is that correct?”

gift from sandra.eg reiv opp papiret og oppi låg to brannbilsraude notatbøker frå moleskine og ei candy cane! den var frå sandra, me utveksla gåver på ein litt rar og finurlig måte i 2011 og denne er så fantastisk fin. fordi:

gift from sandra.dei er inngraverte med “hjartesmil”. ♥ og passar så fint med min nye filofax frå kate spade. den lille skal få vera med i veska, til bloggnotatar og sånt, mens den store skal få vera til boka. med setningar og avsnitt som de kanskje får sjå mellom harde permar i butikk, tenk det. takk, flotte sandra!

translation:
one morning last week the doorbell rang and i could hear from bed someone saying “fina(which means lovely in norwegian and swedish) mariell oyre, is that correct?” i opened it and inside were two fire truck red note books from moleskine and a candy cane. the gift was from sandra, we’ve sort of exhanged gifts in 2011 and i just love mine. because! it’s engraved. with “hjartesmil”, my blog name. and it goes perfectly with my filofax from kate spade. the small one will fit perfectly in my bag and i’ll use it for blog notes and things like that. the big one i’m going to use for the book. for sentences and paragraphs that you’ll see in a book in a store, imagine that. thank you, lovely sandra!

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 11:27, 07 Jan 2012 / 11:27

  Så koselig! Jeg har akkurat sånn som kalender. Men ingenting inngravert, da. Det var ekstra fint.

 2. 12:26, 07 Jan 2012 / 12:26

  Å, det der var så fint.

 3. 18:50, 11 Jan 2012 / 18:50

  Åh, så fin! Kan man få notatbøkene til moleskine gravert, eller er dette noe hun har gjort selv? Hvis dette er tilgjengelig for alle, hvor i all hverden gjør man sånt?

 4. 17:51, 13 Jan 2012 / 17:51

  Har lyst å spørre om det samme som den før meg.. Går det an å få Moleskine inngravert? SYKT KULT i alle fall.. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *