the prince and the showgirl.

the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.the prince and the showgirl.i my week with marilyn spelar michelle williams ei fantastisk marilyn monroe under innspelingen av the prince and the showgirl. for det første: sjå my week with marilyn. den er så fantastisk flott. etter eg og jostein hadde sett den på kino gjekk me rett heim og såg denne. originalen. eg syns det er så fint å anbefala den, for det er ein film der marilyn verkeleg viser kor smart ho er. fordi det er ein britisk film og ikkje ein amerikansk film, er den mykje morsommare enn andre filmar frå samme tid og til og med i dag. eg syns de skal sjå den sporenstreks.

translation:
in my week with marilyn, michelle williams does an amazing performance as marilyn monroe during the filming of the prince and the showgirl. firstly: go see my week with marilyn. it’s amazing. after jostein and i had seen it in the theatre we went straight home to watch this – the original. i really love recommending this to you, because it’s a film where you really get to see how smart marilyn was. and because it’s a british film and not an american one, it’s a lot funnier than other films from its era, and even today. i think you should see it now!

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 20:23, 26 Dec 2011 / 20:23

  Oi, jeg visste ikke at flotte Marilyn spilte i britiske filmer også – så morsomt!Om jeg hadde kunnet klippe ut og ta på meg det grønne skjørtet til trompetisten, hadde jeg gjort det.

 2. 20:29, 26 Dec 2011 / 20:29

  Gamle filmer er ofte veldig morsomme men veldig undervuderte. Mange tenker sikkert “gammelt = kjedelig”. Det er litt trist da.
  Og Marilyn er jo bare underbart.

 3. 21:37, 26 Dec 2011 / 21:37

  gleder meg til å se my week with marilyn, den må bare komme ut på dvd først.

 4. 23:31, 26 Dec 2011 / 23:31

  Åhhh, denne så søt ut. Legges til i “må se”-lista.

 5. 18:45, 27 Dec 2011 / 18:45

  Nå fikk jeg lyst til å se my week with marilyn :) Og jeg er så fascinert av den ekte Monroes øyelokk, de er så perfekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *