christmas bling.

bling.eg kan syns det er slitsomt med alt stress rundt kjolar og høge hælar til jul, blir heilt sprø av å tenka på det. eg vil berre krølla håret og ha på raud leppestift, som ein vanlig laurdag. også putta det største blinget eg har på cardiganen som går over den finaste kjolen eg allereie eig. denne brosjen kjøpte eg forrige veke, det er den offisielle jul 2011-brosja, i tilfelle de lurte.

translation:
i think it’s so stressful how some people go crazy with new dresses and heels for christmas, makes me crazy. i just want to curl my hair and put some red lipstick on, like a normal saturday. and put the biggest christmas bling i own on my cardigan that goes over the nicest dress i already own. i bought this brooch last week, it’s the official christmas 2011-brooch, in case you were wondering.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 14:32, 18 Dec 2011 / 14:32

  God idé! Jeg blir også stresset av strass og paljetter. Gi meg glitterneglelakk og prikkete strømpebukser i stedet!

 2. 14:44, 18 Dec 2011 / 14:44

  Det enkle er ofte det beste, og brosja var utrolig fin!

 3. 14:45, 18 Dec 2011 / 14:45

  Jeg syns det er fint at du kjører gjennom og gjør som DU har lyst til. Man trenger jo hverken glitter eller høye hæler om man ikke vil! Jeg gleder meg til bunad til jul jeg og er glad jeg slipper å lete etter den perfekte julekjolen i butikkene.

 4. 19:21, 18 Dec 2011 / 19:21

  Er helt enig. Syns det er så vanskelig å finne julekjole, vil ikke gå fra en grå mus til å se ut som et juletre plutselig.

 5. 19:26, 18 Dec 2011 / 19:26

  Jag har nog aldrig riktigt tänkt på julafton som en dag man köper nya kläder till. Däremot nyårsafton, då tycker jag man känner pressen att varje år hitta en bättre klänning! Förra året återanvände jag dock klänningen sedan året innan, och i år tänker jag göra samma sak med en annan klänning. Ush jag vill verkligen bort från den hemska konsumtionshetsen att hela tiden köpa nytt och använda bara en eller två gånger! Din brosch ser väldigt fin ut förresten. Jag tror jag ska apa efter din idé och ta fram en brosh till julafton jag med ^^

 6. elinlilja
  19:35, 18 Dec 2011 / 19:35

  åh, men rød leppestift og krølla hår er jo perfekt og pynter opp ALT. Du er fin du.

 7. 20:32, 18 Dec 2011 / 20:32

  jeg digger bloggen din ! Jeg blir så inspirert av alle bildene du poster :) digger det! jeg har vert fast leser av deg i fleeere år, digger bloggen :)

 8. 22:21, 18 Dec 2011 / 22:21

  For en nydelig brosje, så fine farger! Jeg synes det er viktigst å føle seg vel, også i julen, så om man ikke liker høye hæler og febrilsk leting etter den perfekte julebordkjolen, så kan man slappe av og gjøre det enkelt – helt enig!
  Velkommen tilbake til Norge, forresten, håper du koser deg! Jeg har nylig fått vite at jeg ikke kan reise hjem før på selve julaften, fordi jeg skal gå med post den dagen, så du må gjerne nyte “hjem til jul”-konseptet litt for meg også.
  Ha en formidabel førjulsuke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *