elephants and the romans and my mom and dad.

the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.

dei siste dagane med foreldrene mine gjorde me sånne turistgreier som å gå på tower of london og på british museum (sistnevnte er forøvrig gratis, eit bra tips!). så møtte me opp mamma som hadde vore på oxford street og kjøpt sko og snakka med framande. me åt bruschetta og fekk opp igjen blodsukkeret som var ved golvet. så gjekk me på italiensk restaurant og pappa lo når han åt maten sin for det var så godt. sånn kan det vera. eg åt lasagne og tiramisu til dessert. åh! og det var den helga. no er me tilbake på kvar vår side av havet, og eg har aldri gleda meg så mykje til å heim til jul. <3

translation:
the last days with my parents. we did a lot of touristy things like the tower of london and the british museum. then we met my mother, who had been shopping at oxford street, with the occasional chit-chat with a stranger. we ate bruschetta while we regained a responsible blood sugar level. then we went to my favorite italian place and my dad laughed when he ate his food because it was so good! i had the lasagna and the tiramisu for dessert. now they’re back on the other side of the ocean and i’ve never wanted christmas more than now. <3

Follow:
Share:

12 Comments

 1. Seline
  13:23, 06 Nov 2011 / 13:23

  Åh, høres fantastisk ut. Elsker hvordan du får alt i London til å bli enda finere i bildene dine!

 2. 13:26, 06 Nov 2011 / 13:26

  Så fint at du koser deg med foreldrebesøk :) Jeg bor bare i Oslo og har ikke så lang vei hjem, men gleder meg veldig til å dra hjem til jul jeg også!

 3. 13:58, 06 Nov 2011 / 13:58

  Å reise hjem til Norge må være en fin ting å glede seg til<3

 4. Johanne
  14:07, 06 Nov 2011 / 14:07

  Så fantastiske bilder. Jeg skal til London snart, så jeg lurer veldig på hvor dere spiste? Det Italienske stedet ser helt fantastisk ut.
  Digger bloggen din, så kunne veldig ønske at du lager en Londonguide. Venninne mine og jeg brukte Hjartesmil magasinet som guide i Paris i sommer, og det fungerte fantastisk bra.
  :)

  • hjartesmil
   Author
   14:14, 06 Nov 2011 / 14:14

   takk! eg gir desverre ikkje ut adresser, berre fordi det er sånt som eg jobbar med og får betaling for, og brukar mange timar på å researche. skal dog sei ifrå neste gong ein får lest londontips frå meg nokon plass. håpar du får det dritbra i london likevel. suss!

 5. 14:14, 06 Nov 2011 / 14:14

  <3 fantastiske bilder og det er fint å gjøre turistgreier av og til óg. gleder meg til london om veldig kort tid. en fantastisk by. og ja, ingenting er som heim til jul.

 6. 15:11, 06 Nov 2011 / 15:11

  Åååh, jeg får litt vondt av at jeg går glipp av så mye her inne for tiden, både fordi jeg er kjempetravel og fordi at det fortsatt ikke funker å følge deg med Blogger (nå får jeg kun opp Dead Fleurette sine innlegg, selv om jeg bruker din adresse. Riktig merkelig).
  Uansett så blir jeg litt ekstra glad når jeg stikker innom, for da har det kommet kanskje fire nye innlegg!
  Så fine ting dere gjorde på den siste besøksdagen! Det er positivt med litt historie og noen glassmontere som en del av et slikt opphold – da lærer man litt, og får noen inntrykk å ta med seg hjem, i tillegg til det rent fysiske man kjøper med seg!
  Latterlig god italiensk mat under et dryss av lys og omgitt av fine folk? Ja, takk.
  Fortsatt god søndag, Mariell!

 7. 18:53, 07 Nov 2011 / 18:53

  å for noen flotte bilder, london er så fint

 8. 22:55, 07 Nov 2011 / 22:55

  jeg òg, jeg gleder meg så mye til jul at jeg holder på å sprekke. men tenk så fint det blir når vi kommer hjem og åpner døren og så er det jul og fint og folkene våre er der og jeg tror jeg kommer til å boble over av lykke bare ved tanken.

 9. 12:07, 08 Nov 2011 / 12:07

  Å, en elefant, å så nydelig! :D

 10. 16:27, 08 Nov 2011 / 16:27

  Det är så fint att din mamma pratar med främlingar. Min pappa var likadan. Den egenskapen är nått jag inte har men jag jobbar på den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *