inspirationfolder: october

eg samlar jo på meg uendelig mykje bilder i mapper på macen min, spesielt godt likar eg å fylla på inspirasjonsbanken min. no tenkte eg å dela litt av oktober-mappa mi.

silversaga

frøken silversaga inspirerar som alltid. i oktober leita eg som ein gal etter fine hårgreier.

marchesa / lanvin

marchesa og lanvin sine store tunge gullblomar. for ein draum.

freunde von freunden

freunde von freunden er ei sånn side som får ein til å sikla over andre sine leiligheiter. så fint.

guy bourdin

guy bourdin si siste bok.

life magazine

jayne mansfield sitt hus.

deborah turbeville

deborah turbeville.

david bailey / harpers bazaar

forholdet mellom catherine deneuve og david bailey. dei var gift i sju år, men han snakka ikkje fransk og ho ville nesten aldri snakka engelsk. ho hadde fleire andre forhold mens dei var saman, og dei skiltes som gode venner. så merkelig og uvanlig og fint.

 

 

translation:
these are images from my inspirational folder from october; ms silversaga’s hair decorations, lanvin and marchesa’s huge golden flowers, freunde von freunde’s interior pictures, guy bourdin’s last book, jayne mansfield’s house, deborah turbeville and catherine deneuve & david bailey’s relationship: they almost never spoke due to him not speaking french and her not wanting to speak english. they parted as friends after seven years. strange and wonderful.

Share:

8 Comments

 1. 16:25, 02 Nov 2011 / 16:25

  Åh, hvor finner du alle disse vakre bildene? Utrolig fine alle sammen.

 2. 18:18, 02 Nov 2011 / 18:18

  Du har ikke vurdert å begynne å bruke pinterest da Mariell? Så har du bildene samlet i fine mapper på internett, så om macen sier takk for seg så har du både bildene og kildene lagret i verdsveven! Også kan andre følge deg og se hvilke bilder du liker. Jeg er kjempefan av pinterest :)

  • hjartesmil
   Author
   18:22, 02 Nov 2011 / 18:22

   likar ingen sånne samlesider utenom flickr. altfor mykje dårlig kildebruk, blir faktisk i dårlig humør berre av å tenka på det.

 3. 22:42, 02 Nov 2011 / 22:42

  Så fine bilder:) En del havnet nok i min egen inspirasjonsmappe også!

  Jeg pleier å bruke gimmebar (så kommentaren ovenfor) og samler bilder jeg finner på internett i en privat mappe. Den private mappen kan bare jeg se, så kildebruken er jo grei, bildene ligger jo ikke “ute” som på pinterest og tumblr. Det er ganske greit når jeg ikke bruker min egen pc og vil lagre et bildet:) Bare et tips:)

 4. majacasablancas
  11:24, 03 Nov 2011 / 11:24

  jayne mansfield sitt hus oh my god!!!!!

 5. Amalie
  15:25, 03 Nov 2011 / 15:25

  Åå, jeg får ikke sett noen av bildene dine. Alle er flyttet helt ut til høyre så jeg ser kanskje bare 1/10 av de. Utrolig irriterende når jeg vet at bildene dine er så fine :(

  • hjartesmil
   Author
   16:03, 03 Nov 2011 / 16:03

   prøv å oppdatera nettlesaren din!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *