how to apply.

august.

på dette bildet ser eg jo ikkje heilt klok ut. men! det demonstrerar eit av dei beste sminketipsa eg nokon gong har fått når det kjem til å legga flytande eyeliner. eg legg eyeliner kvar dag, og etter nokre år så blir ein jo flink men ein skal alltid høyra på tips. her kjem mitt beste: når ein legg flytande eyeliner, len hovudet bakover istadenfor å dra i augeloket eller prøva å blunka. når ein lukkar augeloket så kjem musklane i auget til live, og ein får ein veldig kantete og ujevn påføring. om ein istaden lenar hovudet langt bak, så auget framleis er ope og ein kan sjå, er det enkelt som berre det å legga. da har ein óg større kontroll på korleis vinga blir. det er mitt beste eyelinertips.

eg brukar forresten lancome sin artliner og sephora sin eigen long-lasting eye liner.

translation:
i look like a crazy person in this picture, but! it demonstrates one of the best make up tips i have ever gotten when it comes to applying liquid eyeliner. i use eyeliner every day, and after some years of daily use you do get good at it, but i always keep my ears open for tips. my best one: when you apply liquid eyeliner, lean your head back instead of pulling the eyelid or trying to shut the eye. when the eye is shut, the muscles in the eyelid come to life and makes for a very rugged line. if you instead tilt your head back so your eyes are still open and you can see, it’s as easy as pie to apply(ha!) and you also gain more control of how your wings turn out. that’s my best tip. oh, and i use lancome’s artliner and sephora’s own long-lasting eye liner.

Follow:
Share:

14 Comments

 1. 13:40, 28 Oct 2011 / 13:40

  Tusen takk for tipset! Hos meg blir det ALLTID kantete og stygt – siden jeg gjør de tingene du sier man ikke skal gjøre :p

  God helg! :)

 2. Peri
  14:53, 28 Oct 2011 / 14:53

  Haha. Pussig. Her var jeg på vei til å legge eyeliner som vanlig og fikk plutselig for meg at jeg skulle gå inn på noen bloggere som driver med denslags, bare fordi jeg fikk lyst å se hvordan andre gjør det. Og sannelig hadde du ikke lagt ut dette innlegget. Kjekt! Takk for tips!

 3. 15:10, 28 Oct 2011 / 15:10

  Takk for tips! Jeg synes det er innmari fint med flytende eyeliner, men jeg får det ikke til selv. Tror jeg må kjøpe en som er lett å vaske bort, og bare øve masse. :)

  • hjartesmil
   Author
   00:28, 31 Oct 2011 / 00:28

   mm, ein må virkelig berre øva også hjelper det med q-tips óg.

 4. Leni
  15:25, 28 Oct 2011 / 15:25

  Thanks for the tips! But somehow I am a pro when it comes to applying liquid eyeliner;) years of practice I guess:)

 5. Heidi
  16:54, 28 Oct 2011 / 16:54

  Hei Mariell :) Bloggen din vises ikke ordentlig hos meg, innleggene kommer opp som en 2 centimeter bred stripe mot høyre side av vinudet. Bakgrunn, overskrivft, meny og kommentarfelt er som normalt. Bruker IE.

 6. 17:50, 28 Oct 2011 / 17:50

  Godt tips! :)

 7. 10:10, 29 Oct 2011 / 10:10

  åh, så fint at du deler dette videre! :)
  jeg har faktisk brukt dette tipset helt uten at jeg egentlig har tenkt over det!

 8. 10:44, 29 Oct 2011 / 10:44

  åh. du er så vakker. elsker regnbueflekkene som kommer på bildet. nydelig. óg, det funket som bare det. hjerteligtakkfortips!

 9. 15:40, 29 Oct 2011 / 15:40

  Oh wow I am definitely going to try this! I wear liquid eyeliner everyday but normally hold my eyelid in place with my finger, this looks a lot easier!

 10. Helle M
  08:52, 02 Nov 2011 / 08:52

  Jeg har lagt flytende eyeliner hver dag siden jeg var 15 år, og nå er jeg 30 :P
  Jeg tegner alltid opp streken med kajalblyant først, og så tegner jeg oppå med dipliner fra Isadora(som jeg har brukt i 15 år).
  Da sitter eyelineren bedre :)
  Bloggen din er flott, ønsker deg en gullegod dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *