how to apply.

august.

på dette bildet ser eg jo ikkje heilt klok ut. men! det demonstrerar eit av dei beste sminketipsa eg nokon gong har fått når det kjem til å legga flytande eyeliner. eg legg eyeliner kvar dag, og etter nokre år så blir ein jo flink men ein skal alltid høyra på tips. her kjem mitt beste: når ein legg flytande eyeliner, len hovudet bakover istadenfor å dra i augeloket eller prøva å blunka. når ein lukkar augeloket så kjem musklane i auget til live, og ein får ein veldig kantete og ujevn påføring. om ein istaden lenar hovudet langt bak, så auget framleis er ope og ein kan sjå, er det enkelt som berre det å legga. da har ein óg større kontroll på korleis vinga blir. det er mitt beste eyelinertips.

eg brukar forresten lancome sin artliner og sephora sin eigen long-lasting eye liner.

translation:
i look like a crazy person in this picture, but! it demonstrates one of the best make up tips i have ever gotten when it comes to applying liquid eyeliner. i use eyeliner every day, and after some years of daily use you do get good at it, but i always keep my ears open for tips. my best one: when you apply liquid eyeliner, lean your head back instead of pulling the eyelid or trying to shut the eye. when the eye is shut, the muscles in the eyelid come to life and makes for a very rugged line. if you instead tilt your head back so your eyes are still open and you can see, it’s as easy as pie to apply(ha!) and you also gain more control of how your wings turn out. that’s my best tip. oh, and i use lancome’s artliner and sephora’s own long-lasting eye liner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *