midnight in paris.


midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.midnight in paris.
own screencaps.

for nokre netter sidan såg eg midnight in paris, woody allen sin siste film. den er fantastisk og fekk meg til å sakna paris så ufattelig stort, med alle boulevardar og blå og grøne gateskilt og laverie og regnet. paris in the rain.

har de sett nokon bra filmar i det siste?

translation:
a couple of nights ago i watched(finally) woody allen’s new film, midnight in paris. it’s fantastic, and it made me miss paris so terribly, all the boulevards and green and blue street signs and the laveries and the rain. paris in the rain.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *