sunday.

plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.plants.

private

søndag tok eg jostein under armen og reiste til kensington i botanisk hage. det var perfekt søndagsaktivitet, me filma og tok opp lyd og tok bilder og lukta på blomster og åt kvar vår lemon drizzle. blir så inspirert av planter, skal definitivt ta bilder der ein dag. så gjekk me på kino og såg johnny english og eg holdt på å bli kasta ut. kva gjorde de på søndag?

translation:
on sunday, j and i went to kensington, to a botanical garden. such a perfect sunday activity, we filmed and recorded some sound and photographed and smelled flowers and ate lemon drizzle. plants really inspire me, i’m going to have to photograph there some day. then we went to see johnny english at the movies and i almost got kicked out. what did you do on sunday?

Share:

8 Comments

 1. 13:20, 26 Oct 2011 / 13:20

  ih, så flott og fint at det går an å kommentere her nå! det er veldig pent her inne. hvordan blir man nesten kastet ut av kino? er de strenge og rare på engelsk kino? på søndag løp jeg i skogen med venninner og var hos verdens fineste besteforeldre. også leste jeg om bittebittesmå partikler.

  • hjartesmil
   Author
   14:23, 26 Oct 2011 / 14:23

   jostein og eg laga film søndag, og etter at filmen var ferdig og etter alle hadde gått så ville eg filma prosjektoren, for lyset fra prosjektoren er så himla fint med støvpartiklar som ser ut som glitter, så eg filma mot prosjektoren og da fekk eg kjeft. trur dei er strengare på det her enn i noreg, i alle fall.

 2. idagrøthe
  19:24, 26 Oct 2011 / 19:24

  fintfintfint!
  på søndag jobba eg også reiste eg tilbake på hybelen til sogndal og kosa med bestevennen min som har vore i spania i 2 veker.

 3. 21:11, 26 Oct 2011 / 21:11

  du er så dyktig mariell

 4. Kristine
  21:23, 26 Oct 2011 / 21:23

  Tror bare jeg elsker bloggen din Mariell. Den er så søt og fin og søt og ahh <3 Hørtes ut som en bra søndag!
  Min søndag startet med en times hard trening, før jeg murte meg inne på rommet mitt med pedagogikkoppgaven min og pepsimax :)

 5. 16:53, 27 Oct 2011 / 16:53

  søndag var finvenninner på lang søndagsfrokost i mitt lille studio i Frankrike, prøvelesing i fransk språkhistorie, og høstens hittil fineste tur på salon de thé, som ga god følelse i magen og smil om munnen.

 6. 13:53, 01 Nov 2011 / 13:53

  Ååå, der skal jeg i vinterferien! Gleder meg.

 7. Pingback: hjartesmil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *