import.

i kveld kjem arkivet mitt til å bli importert her, så bloggen har pause til i morgon tidlig(det vil sei at eg ikkje kjem til å posta noko nytt før i morgon, men de får kommentera så mykje de vil heilt utan problem). forhåpentligvis går alt bra, men det kan henda det blir litt tull i rss-feedane. eg har tatt kontakt med bloglovin for å sjå om dei kan setta bloggen på pause til importen er ferdig, i tilfelle noko skal skje. på problema me hadde i går mista eg over hundre følgarar på bloglovin og fekk ein masse kjipe kommentarar og mails. det føles skikkelig dritt og det var ikkje sånn eg hadde lyst til å starta her, men no håpar eg at alt går glatt framover og at alle er fornøgde. om det blir noko problem, ver så snill berre snu dykk litt mot høgre og lat som at de ikkje ser det. det er tross alt berre bagatellar i så fall, og ikkje noko å mista vettet over.


translation:
tonight my archives will be imported here, so i’m pausing my blog until tomorrow morning(meaning i won’t be posting anything, you are very welcome to comment without any problems). hopefully it will all work out, but there might be some trouble in the rss-feeds. i’ve contacted bloglovin and asked them to pause my blog until the import is ready, in case something happens. because of the problems yesterday, i lost over 100 followers on bloglovin and received a lot of blah comments and mails. it really doesn’t feel good and that wasn’t the way i wanted to start things here, but i hope everything works out from now on and that everyone is happy. if there are any problems, please just turn your heads slightly to the right and pretend that you don’t see it. they are just tiny things after all, and nothing to lose your mind over.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *