new.

hei og velkommen til alle som har komme seg inn hit i dag! eg har mest sove heile dagen for eg har vore så sjukt sliten. det har vore ganske intenst den siste tida. no bloggar eg altså her, på grayzine! saman med fem fine personar: fleurette, som skriv ein fantastisk stilblogg og har impeccable musikksmak. jostein w, “aesthetics over ethics” seier egentlig alt. han er ambisiøs og kick-ass, som meg, og tar bilder av jenter som eg drømmer om om natta. maja casablancas, sjef for heile prosjektet. ho skriv ein av dei beste bloggane i landet, om kunst og estetikk og litt kvardag. sunniva, som eg kun har møtt i cyberspace og via post men som virkar som ein skikkelig fin person, bloggdebuterar her på grayzine og skal skriva om vintageklede, estetikk og mote. til sist er det synne, ein av mine aller beste venner. ho kjem til å blogga om mote på mange forskjellige måtar, det blir ein skikkelig inspirasjonsblogg og veldig etter min smak, og eg gler meg skikkelig til å sjå kva ho finn på der inne.

eg er så glad for at eg endelig bloggar på ein plattform som eg likar! to bra ting som de óg får nytte av: på wordpress får ein svara direkte på kommentarar sånn at dei legg seg inn under, så det er enklare å diskutera ting i kommentarfeltet eller berre for meg å svara om de har spørsmål. noko anna er at det går an å bla seg bakover i arkivet! arkivet mitt er, som de ser, ikkje her enda, men det kjem så fort som berre det.

noko anna er ikona som er nederst til høgre i kvart innlegg, ser de dei? der kan de like’a innlegga på twitter, bloglovin og facebook! så enkelt som berre det.

er det noko de lurer på? berre spør i veg, eller legg igjen ein kommentar for å sei kva de syns om min nye plattform, så langt er det litt tomt her.

translation:
welcome to everyone who found their way here today! i’ve been sleeping all day, exhausted. it’s been rather intense lately. so, now i blog here. on grayzine. with five lovely people: fleurette, who writes an amazing personal style blog and has amazing taste in music. jostein w, aesthetics over ethics, says it all. he’s ambitious and kick-ass, like me, and photographs girls so beautifully i dream about it at night. maja casablancas, the man of the hour, project president. she writes one of the best blogs in the country, about art, aesthetics and some everyday life too. sunniva, who i’ve only met in cyberspace and through mail is debuting here at grayzine, and will be writing about vintage clothing, aesthetics and fashion. last but not least, synne, one of my very best friends. she will blog about fashion in different ways, it’s going to be a very inspirational blog, just up my alley, and i can’t wait to see what she does in there.

i’m so happy to finally be blogging at a platform that i like! two good things that even you will benefit from: on wordpress, i can answer you directly in the comments, so it’s much easier to discuss things or even just to answer your questions. the other thing is that you can easily browse backwards in the blog with the arrows on the upper left corner of my blog area. the archive isn’t here yet, but it will be.

something else that’s new: do you see the icons on the lower right corner of each entry? you can click there to like or share my entries through twitter, facebook or bloglovin.

any questions? just ask, or leave a comment to say what you think about my new platform, it’s very empty here right now.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *