new.

hei og velkommen til alle som har komme seg inn hit i dag! eg har mest sove heile dagen for eg har vore så sjukt sliten. det har vore ganske intenst den siste tida. no bloggar eg altså her, på grayzine! saman med fem fine personar: fleurette, som skriv ein fantastisk stilblogg og har impeccable musikksmak. jostein w, “aesthetics over ethics” seier egentlig alt. han er ambisiøs og kick-ass, som meg, og tar bilder av jenter som eg drømmer om om natta. maja casablancas, sjef for heile prosjektet. ho skriv ein av dei beste bloggane i landet, om kunst og estetikk og litt kvardag. sunniva, som eg kun har møtt i cyberspace og via post men som virkar som ein skikkelig fin person, bloggdebuterar her på grayzine og skal skriva om vintageklede, estetikk og mote. til sist er det synne, ein av mine aller beste venner. ho kjem til å blogga om mote på mange forskjellige måtar, det blir ein skikkelig inspirasjonsblogg og veldig etter min smak, og eg gler meg skikkelig til å sjå kva ho finn på der inne.

eg er så glad for at eg endelig bloggar på ein plattform som eg likar! to bra ting som de óg får nytte av: på wordpress får ein svara direkte på kommentarar sånn at dei legg seg inn under, så det er enklare å diskutera ting i kommentarfeltet eller berre for meg å svara om de har spørsmål. noko anna er at det går an å bla seg bakover i arkivet! arkivet mitt er, som de ser, ikkje her enda, men det kjem så fort som berre det.

noko anna er ikona som er nederst til høgre i kvart innlegg, ser de dei? der kan de like’a innlegga på twitter, bloglovin og facebook! så enkelt som berre det.

er det noko de lurer på? berre spør i veg, eller legg igjen ein kommentar for å sei kva de syns om min nye plattform, så langt er det litt tomt her.

translation:
welcome to everyone who found their way here today! i’ve been sleeping all day, exhausted. it’s been rather intense lately. so, now i blog here. on grayzine. with five lovely people: fleurette, who writes an amazing personal style blog and has amazing taste in music. jostein w, aesthetics over ethics, says it all. he’s ambitious and kick-ass, like me, and photographs girls so beautifully i dream about it at night. maja casablancas, the man of the hour, project president. she writes one of the best blogs in the country, about art, aesthetics and some everyday life too. sunniva, who i’ve only met in cyberspace and through mail is debuting here at grayzine, and will be writing about vintage clothing, aesthetics and fashion. last but not least, synne, one of my very best friends. she will blog about fashion in different ways, it’s going to be a very inspirational blog, just up my alley, and i can’t wait to see what she does in there.

i’m so happy to finally be blogging at a platform that i like! two good things that even you will benefit from: on wordpress, i can answer you directly in the comments, so it’s much easier to discuss things or even just to answer your questions. the other thing is that you can easily browse backwards in the blog with the arrows on the upper left corner of my blog area. the archive isn’t here yet, but it will be.

something else that’s new: do you see the icons on the lower right corner of each entry? you can click there to like or share my entries through twitter, facebook or bloglovin.

any questions? just ask, or leave a comment to say what you think about my new platform, it’s very empty here right now.

Follow:
Share:

20 Comments

 1. 18:50, 24 Oct 2011 / 18:50

  Gratulerer så mye med fin og ny portal! Jeg gleder meg skikkelig til å se hvor hjemmekoselig du klarer å gjøre det her! :)

 2. Serina
  18:52, 24 Oct 2011 / 18:52

  å så bra det ble! må innrømme at jeg kanskje var bittebittelitt skeptisk, men hey! dette blir jo bra jo! (hvorfor er jeg overrasket..?) high-five til deg Mariell!

 3. 19:19, 24 Oct 2011 / 19:19

  Dette her skal bli så bra! Jeg elsker bloggen din og dette domenet virker supert!

 4. idagrøthe
  19:21, 24 Oct 2011 / 19:21

  fintfint! gratulerar så masse med ny bloggheim!

 5. Maria
  21:14, 24 Oct 2011 / 21:14

  Var ærlig talt litt (veldig) skremt over at du skulle gjøre noe med bloggen din, men dette ser jo veldig bra ut! Som vi sier her på den grønne øya: It’s grand!

 6. 23:01, 24 Oct 2011 / 23:01

  Eg grudde meg litt til det her, men eg er positivt overraska. Det er bra. Veldig bra.

 7. andrea
  05:51, 25 Oct 2011 / 05:51

  herregud, hvorfor spammer bloggen din bloglovin!!!

 8. tone
  07:23, 25 Oct 2011 / 07:23

  men mariell, alle kommentarene dukker opp på bloglovin! det går ikke

 9. Ingunn
  07:24, 25 Oct 2011 / 07:24

  Nydeleg! Har allereide lagt den til som favorittar! :)

 10. Anja
  07:54, 25 Oct 2011 / 07:54

  Dette ser veldig bra ut! Du er flink!:D

 11. 09:21, 25 Oct 2011 / 09:21

  Å, jeg liker den nye bloggen, men den har litt tekniske problemer enda ser jeg. Det er kommentarene som kommer opp i bloglovin’, ikke de nye innleggene. Og så kan man ikke bruke shift mellom feltene her i kommentardelen.

  Håper det ordner seg, og gratulerer med nytt hjem!

 12. amanda
  09:23, 25 Oct 2011 / 09:23

  gratulerer med ny plass! liker den kjempegodt & det er så fint her inne :) lykke til!

 13. jen
  10:34, 25 Oct 2011 / 10:34

  Hi, could you please change this? I have your blog in my Google Reader and each and every comment you receive is being posted like a new article. It’s quite annoying, to be honest. I’d hate deleting your blog from my reader though.

 14. 15:41, 25 Oct 2011 / 15:41

  ^ det hun sa. jeg følger bloggen på bloglovin, og i tillegg til innleggene, får jeg varsel om kommentarer herifra :(

 15. 13:46, 26 Oct 2011 / 13:46

  Gratulerer med nytt tilholdssted! Dette virker veldig fint. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *