drumroll.

hurra! desse to flotte bidraga vann veske og sekk:

jeg ville putta en hel haug med filmruller oppi og en bok. kameraet ville få henge over skulderen og dingle sammen med den fine veska mens jeg utforsker alle kriker og kroker av Berlin.

Jeg ville puttet lydopptakeren min, et headset, en avocado, en liten pakke knekkebrød, salt, pepper, en solrik med jorbærsmak, moleskine-boka mi og en helt vanlig kulepenn i sekken. Så skulle jeg stått og sett på meg selv i speilet en stund og vært fornøyd med at jeg endelig hadde funnet en ryggsekk som ikke er stygg. (For det er de aller fleste ryggsekker, bortsett fra denne). Etter at jeg hadde vært ferdig med å se på meg selv i speilet med sekk skulle jeg gått inn og gitt samboeren min et kjempesmask midt på truten. Så ville jeg spasert ned til radioen jeg jobber i. På veien skulle jeg svingt innom kiropraktoren min, stukket hodet inn døra og rop “Hahah! Nå går jeg endelig med sekk! Ikke noe mer gneldring om at veske ikke er bra for ryggen og skuldrene!”, og så skulle jeg gått til studioet og laget tidenes beste sending.

send meg mail på mariell.oyre@gmail.com, så får me sendt dei posten!

ps: denne var fin óg:
Hvis sekken hadde blitt med på langhelgen til roma hadde den rommet det analoge kameraet mitt, is-, pizza-, pasta-, og kaffepenger og kanskje kondomer i tilfelle jeg treffer en italiensk gutt med mørke krøller.

 


announcing the winners of the giveaway.

Follow:
Share:

9 Comments

 1. 21:41, 20 Oct 2011 / 21:41

  Åh, så heldige og kreative mennesker!

 2. 21:42, 20 Oct 2011 / 21:42

  Titter innom for å ønske deg en kjempe fin kveld! ;)

 3. kristine
  22:26, 20 Oct 2011 / 22:26

  tre ganger tre hurra! dei to (tre) var veldig fine <3

 4. 22:38, 20 Oct 2011 / 22:38

  Åh, vakkert!! Hurra for dem!!

 5. Ane
  22:41, 20 Oct 2011 / 22:41

  Ble så glad da jeg så at du likte kommentaren min! :) Og det beste er at det er du som har inspirert meg til å dra alene til Roma. Alene i en storby, jeg? Jepp! <3

 6. 09:24, 21 Oct 2011 / 09:24

  Tre ganger tre, hipp, hipp, hipp hurra for det! Tusen aller hjerteligste takk! Nå ble en dag med skraping av bilvinduer og forsoving snudd til en dag med ny sekk! Og til og med en sekk som er like fin som bloggen din!

 7. 10:31, 21 Oct 2011 / 10:31

  Jeg vil gjerne kjøpe den fine veska som jeg ikke vant.. men finner den ikke på hjemmesiden. Hva heter modellen? :)

 8. 17:00, 21 Oct 2011 / 17:00

  Utrolig herlig blogg, det må jeg si. Alle fine bilder og ord samlet på ett sted. Rett og slett fantastisk.. Bøyer meg i støvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *