we’re going to get married at the earliest opportunity and i don’t want to hear any arguments. that’s final. i love you.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

london / paris.

meet me in st.louis.

judy garland var berre 22 år då ho spelte i meet me in st.louis, men sa alltid sjølv at det var den beste filmen ho laga og eg er kanskje enig. åh gud den kvinna. filmen er frå 1944 men er satt til 1904, rundt st.louis’ world fair, og det er så himla interessant å sjå korleis dei to tidene er integrerte i kvarandre. tecnhicolorkjolar og romantikk. regissør vincente minnelli var så himla forelska i judy garland under innspelingen av denne filmen(dei fekk seinare liza! tenk om de ikkje visste at liza minnelli er judy garland si datter.), og det kan ein sjå. ansiktet hennar er så fint ramma inn når ho syng og dansar og snakkar. have yourself a merry little christmas er frå denne filmen og fekk meg til å grina ned i puta fordi det er så lenge til jul og fordi ho er så vidunderlig glitrande vakker, sjå songen her. eg kan snakka i timesvis om den, men det er betre om de berre ser den.


judy garland was only 22 years of age when she starred in meet
me in st.louis, although she always claimed that it was her best picture and i might agree. the film is from 1944 but it’s set in 1904, just before the world fair in st.louis, and it’s so interesting how they’ve braided the two eras together. technicolor dresses and romance. director vincente minnelli was so in love with judy while making this film(they later had liza! imagine not knowing that liza minnelli is judy garland’s daughter), and one can tell. her face is beautifully framed as she sings and dances and talks. have yourself a merry little christmas is from this film and it made me cry into my pillow over her beautiful voice but also that christmas is too far away, watch the song here. i can talk about it for hours, but just watch it instead.

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Synnøve
  20:14, 13 Oct 2011 / 20:14

  Åh! så nydelig! Den sangen er bare helt fantastisk, for en stemme hun har! Sukk! Kjenner at jeg gleder meg til snø, fyre i ovnen, kakao, baking, handle gaver, lage adventskalender, tenne lys, røkelse og alt sammen som hører jula til :) Ikke minst er det helt fantastisk å oppleve den på nytt gjennom øynene til verdens beste treåring, og hans ferske lillesøster som er 6 måneder på når jula kommer. Glede!!

 2. 20:26, 13 Oct 2011 / 20:26

  Jeg elsker Judy Garland! Jeg elsker denne filmen, og jeg elsker jul! Får klump i halsen og pusteproblemer bare av å tenke på den! Kan det ikke bli jul snart! ♥

 3. 20:44, 13 Oct 2011 / 20:44

  Oi, jeg visste ikke at den supersøte julesangen kommer derfra! Nå fikk jeg enda mer lyst til å se den enn jeg allerede hadde. Håhå!

 4. 21:26, 13 Oct 2011 / 21:26

  den må jeg skrive ned på filmlista mi, ser fantastisk fin ut. og den sangen her helt nydelig, visste ikke at den var derfra. gleder meg til jul <3

 5. 23:07, 13 Oct 2011 / 23:07

  åh, den filmen er så fiiin! og stemmen til judy er helt utolig <3

 6. 11:52, 14 Oct 2011 / 11:52

  Spennende med Liza Minneli, det ante jeg ikke!

 7. 11:52, 14 Oct 2011 / 11:52

  elsker hvordan det glittersjalet skimrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *