den ærlige bedrageren.

 

eg har lest ei bok på bussen dei siste vekene, også har eg blitt ein jævel på å gå og lesa samtidig. jostein seier det er farlig, eg seier det er educating. denne boka er så herlig åttitals og handlar om ei pyttelita bygd med ei dame som teiknar blomstrete kaniner og ei anna dame sin kamp for broren sin store draum. flott fin bok.

kva har de lest i det siste? på bussen eller andre plassar?


this is the book i’ve read lately on the bus! i don’t think it’s translated. :(

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Akkurat nå holder jeg på med flere bøker, som for eksempel “16 år og Hitlers soldat”, “Tommyworld” og “Hjemkomsten”. Skal i en ukes tid bo i et gammelt hus (etter mine oldeforeldre), fordi jeg skal passe min grandtantes hund. Her er det fint og fredelig, perfekt for en lesestund…

 • Jeg har akkurat lest “Why We Love Dogs, Eat Pigs and Wear Cows” (som jeg forøvrig gir bort en ny av på bloggen min nå).. Og i dag skal jeg begynne på “Vegan Freak” på båten på vei til jobb :-)

 • jeg leser på bussen, på jobb, i senga, ute.. stort sett overalt. lese og gå er en fin ting å kunne, selv om jostein kanskje har et lite poeng. spesielt når man bor et sted som London, med masse mennesker og trafikk.

 • Jeg er altfor flink til å begynne på en ny bok selv om jeg ikke er helt ferdig med en annen, så akkurat nå leser jeg Bram Stokers “Dracula” og Haruki Murakamis “Sputnik Sweetheart”. Litt tungt og litt lett om hverandre, og det fungerer egentlig helt fint :)

 • Nå har jeg nesten ikke lest noe, fordi jeg har hatt så mye å gjøre utenom. det er trist. Men litt har jeg lest i John Grisham’s The Street Lawyer, selv om jeg ikke liker den. Snart skal jeg begynne på en bok om å begynne på universitetet i dublin. Det blir fint.

 • alltid vært fascinert av de som faktisk går og leser samtidig. imponerende. jeg må helst sitte helt dønn i ro om jeg skal få med meg hva jeg faktisk leser.

 • leser mest i senga, og nå for tiden går det i les miserables volume one. har elsket musikalen så lenge at det er skammelig at jeg ikke har kommet i gang med boka før, men nå er jeg på vei!

 • eg har lest ei vond fintrist bok av emma donoghue som heiter room og handlar om ein gut og mora som er innelåst på eit rom. på engelsk selfølgelig. fin bok.

 • tove jansson har skrevet bøkerne jeg husker fra barndommen, og jeg beundrer henne fortsatt!! hun skriver myemye fint. du må lese “sommerboken”, den smeltet meg!

 • “en kort historie om nesten alt” men jeg starter sikkert på en koselig bok snart c: jeg tror jeg skal starte å lese “The pursuit of love” som jeg kom over i et gammelt ELLE blad. den virker sånn akkurat passe koselig.

 • Akkurat nå drukner koselesingen litt i anatomipensum, men jeg leser Brødrene Shakespeare av Jon Ewo. Kjøpt på Mammutsalget for en femtilapp, vet ikke helt om det er min greie men den er merkelig underholdende.

 • eg har akkurat lest “maleren fra shanghai” av jennifer cody epstein om pan yuliangs veg frå prostituert til kunstmalar. fin, altså. og no skundar eg meg å bli ferdig med med “den evige gartner” av john le carré for å få begynt på murakamis “sputnik sweetheart” etter anbefaling frå deg :) haust er boktid! Skal definitivt lære meg å lese og gå samtidig når eg flyttar til ein plass med gater og bussar igjen.

 • Tenkte å gi meg i kast med “De Fire og Han Som Gjør Galt Verre,” siden jeg er så hekta på fantasy. Drømmehjerte anbefales forresten, den er så vakker. :3