14 new blogs about dresses and sleeping in.

åh, så lang tid dette har tatt meg. mange timar med lesing og plukking og smil og konsentrerte augebryn. til slutt er det fjorten bloggar igjen. som de skjønnar har eg vore streng. og valgt bloggar som eg sjølv ville lest. med fine bilder og design, og som respekterar opphavsretten. har ikkje tatt med nokon bloggar som legg ut bilder dei ikkje oppgir kjeldene til, og kjem nok aldri til å gjera det heller(meir om det seinare). men her kjem dei i alle fall: 14 bloggar om kjolar og å sova lenge. om kjærleik og loppemarknadar.

14 new blogs.

maria. søte søte fjorten år gamle maria som tek nydelige bilder og var så modig at ho kom bort til meg i sommar, då eg jobba på hotellet som far hennar eig i marifjøra, og spurte om autograf og var så søt som ein knapp.

14 new blogs.

anna marita. óg fjorten år gamal fotobloggar som mest av alt ønskar seg ein brevvenn.

14 new blogs.

emma. fjorten og likar sånt som eg óg likar. som analoge fotografi og pastellfargar.

14 new blogs.

marte og hanne. fantastisk fin venneblogg om kvardag og vegetarmat.

14 new blogs.

mathilde nicoline. fotoblogg med hassebladbilder og sjølvportrett.

14 new blogs.

sitrende. om sånt som er fint i mange variasjonar. loppemarknad og porselen, til dømes.

14 new blogs.

jessica. magisk vakre frøken silversaga, sikkert ikkje eit ukjent fjes for mange av de som les her. i tillegg har jessica blitt ein god venn av meg, tenk det. ein av dei finaste bloggane som eg veit om i heile verda. ho bloggar om bileta sine, om magisk kvardag og om klede.

14 new blogs.

kine. fine bilder fra media og kommunikasjons-elev. det smeltar jo hjartet mitt.

14 new blogs.

paula. bloggar om mote og livet på landet med fine bilder.

14 new blogs.

ine. kommenterar alltid så fint på bloggen min og bloggar fint sjølv óg, om eventyr i oslo og kjærleik. også har ho akkurat blitt forlova!!! <3

14 new blogs.

rebecca. bloggar om kaker og loppis og kattar.

14 new blogs.

synne. kommenterar så fantastisk fint og mykje på bloggen min at eg blir heilt varm i magen av å tenka på det. bloggar om eventyr i kvardagen og på ferie.

14 new blogs.

sophia. bloggar så fint så fint om vintage og bryllup og fint på internett.

ingen vet om denne bloggen

ingen. fin blogg med fine tekstar om vond kjærleik, for det meste.

alle bileta tilhøyrer respektive bloggar.


it has taken me hours and hours to get through all your blogs, a whole day’s work of reading and picking and smiles and focused eyebrows. in the end there’s 14 blogs left. as you understand, i’ve been strict and only chosen blogs i would absolutely read myself. with beautiful images and design, and writers who respect their sources. i have not included any blogs who openly ignore the copyright of other people(more on that subject later), and i probably never will. anyway. here are 14 blogs about dresses and sleeping in. about love and flea markets. images are from the blogs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *