four walls.

å få sin heilt eigne plass for første gong i sitt liv er ei ganske kompleks affære. me kom frå eit anna land med akkkurat alt me fysisk klarte å bæra og frå no av er det opp til oss å gjera det til eit rede me har lyst til å bu i. me leitar etter møblar og smått til leiligheten kvar dag og det er ein utslitande prosess og om eg fekk velga skulle eg knipsa med fingrane også skulle det sjå sånnher ut:


daybreakV&Aduvet cover.60

de får sjølvsagt sjå meir av leiligheten etter kvart, akkurat no er det berre tomt. masse golv og masse støv(ingen støvsuger enda). men snart skal det følast som m+j. som om me har merka denne leiligheten med ild eller noko. det skal vera sånn at ingen kan ta feil, det er berre me som høyrer heime her.


getting our very own place for the first time is a very complex situation. we came from another country with everything we could possibly carry and now it’s up to us to make it a place where we want to live. we’re looking for furniture and bits and bobs for the place every day, an exhausting process. if i could decide, i would snap my fingers and it would look like this.

ofcourse you’ll see more of the apartment as we go, just now it’s just empty. a lot of floor and dust(no vacuum cleaner yet). but soon it’s going to feel like m+j. like we branded this place with our presence. it’s going to be crystal clear that only we belong here.

Share:

10 Comments

 1. 18:26, 22 Aug 2011 / 18:26

  Men har dere kjøpt, siden du skriver helt egene plass?

 2. 19:17, 22 Aug 2011 / 19:17

  gleder meg til å se!

 3. 20:32, 22 Aug 2011 / 20:32

  Det kommer til å se supert ut etterhvert, det er jeg sikker på! Globus, altså. En vakker dag.

 4. 21:56, 22 Aug 2011 / 21:56

  Åh, guldprickar! Så vill jag också ha!

 5. 22:56, 22 Aug 2011 / 22:56

  oh, yes, eg kjenner til det der. ingen møblar, berre pappøskjer, berre evige rader med rot så langt auge kan sjå, og ein held på å gå på veggen, bli gal av å ikkje ha nokon stad å sitja seg ned, berre for eit minutt. litt blomar hadde nok gjort nytta, det same med litt pengar.

 6. 08:10, 23 Aug 2011 / 08:10

  Det er tidkrevende å skape sitt eget rede. Men det er jo morsomt og spennende også! Og London, med alle sine marked og second hand shops, det må da finnes mengder med skatter rundt omkring som bare venter på dere! Lykke til :)

 7. Ingrid
  08:59, 23 Aug 2011 / 08:59

  Hm, det høres vanskelig ut å finne fine og rimelige interiørbutikker i London. Kanskje du kjenner noen du kan spørre om tips til hvor dere burde gå? Kan se for meg at for eksempel Carrie fra wishwishwish har noen gode råd :)

 8. 11:35, 23 Aug 2011 / 11:35

  helt fantastiskt inspirerande bilder!

 9. 16:35, 23 Aug 2011 / 16:35

  Det kommer nok til å bli superfint til slutt. Var på Ikea i går og kjøpte stæsj, ting tar tid her i Oslo også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *