four walls.

å få sin heilt eigne plass for første gong i sitt liv er ei ganske kompleks affære. me kom frå eit anna land med akkkurat alt me fysisk klarte å bæra og frå no av er det opp til oss å gjera det til eit rede me har lyst til å bu i. me leitar etter møblar og smått til leiligheten kvar dag og det er ein utslitande prosess og om eg fekk velga skulle eg knipsa med fingrane også skulle det sjå sånnher ut:


daybreakV&Aduvet cover.60

de får sjølvsagt sjå meir av leiligheten etter kvart, akkurat no er det berre tomt. masse golv og masse støv(ingen støvsuger enda). men snart skal det følast som m+j. som om me har merka denne leiligheten med ild eller noko. det skal vera sånn at ingen kan ta feil, det er berre me som høyrer heime her.


getting our very own place for the first time is a very complex situation. we came from another country with everything we could possibly carry and now it’s up to us to make it a place where we want to live. we’re looking for furniture and bits and bobs for the place every day, an exhausting process. if i could decide, i would snap my fingers and it would look like this.

ofcourse you’ll see more of the apartment as we go, just now it’s just empty. a lot of floor and dust(no vacuum cleaner yet). but soon it’s going to feel like m+j. like we branded this place with our presence. it’s going to be crystal clear that only we belong here.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *