tirsdag.

tuesday.

tuesday.

tuesday.

tuesday.

tuesday.

tuesday.

i går var eg så sliten at eg knapt orka å gå eller stå eller snakka. til og med etter fjorten timar søvn. på ettermiddagen gjekk eg og jostein til parken som er tre minutt frå her me bur. me sat litt i graset og såg på framande som kasta ball ilag og snakka om at det føles berre så rett å bu her. så gjekk me heim, til tesco også til grytene før me åt middag framfor skype og to par foreldre.

 


yesterday i was so tired i could barely walk or stand or speak. even after fourteen hours of sleep. in the afternoon we walked to the park three minutes from our house. we sat in the grass and watched strangers playing catch and talked about how it just feels so right living here. then we went home, to tesco and into the kitchen and then we ate dinner in front of skype and two pairs of parents.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *