miss it so much.

last party.last party.last party.

laurdag kveld var ein av dei finaste kveldane på veldig veldig lenge. kombinert innflytningsfest for christine og farvelfest for meg og jostein. christine fekk hortensia i gåve sånn at ikkje folk kan sjå inn i leiligheten, me åt kake som eg hadde laga og klemte og klina og gjekk på nachspiel hos heidi og caroline. når me gjekk heim var folk på veg til jobb og me sov i 3 x skjei i senga til janne. også laga eg ein film som eg elskar:

 

 


saturday night was one of the most wonderful nights in a very long time. it was a moving in-party for christine combined with our going away-party. i gave her a lovely hydrangea to sit in her window and prevent strangers from looking in, we ate cake i had made and hugged and made out and went to heidi and caroline’s for the afterparty. when we walked home people were on their way to work and then we spooned ourselves into sleep in janne’s bed. and i made a film!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *