popsicle.

0802-16580802-16590802-1662

det her er det kulaste eg veit om å eta denne veka. eller det var i alle fall det i går kveld, no er det ikkje det lenger men det snakkar me om ein annan gang. uansett: banan. på gaffel. putt den i fryseren til den blir kald. smelt sjokolade i vassbad i mellomtida. rull bananene i  sjokoladen(med gaffelen framleis på), sikkert fint å bruke ei skjei til å tømme over eller ein pensel om ein vil bruka mindre sjokolade. også heller ein hakka hasselnøtter over igjen. i fryseren med det og eit kvarter etterpå: den beste kvardagssnacken!

de får unnskylda mitt fråver, eg er altfor oppteken med å ha det gøy og fotografera vakre bilder. meir om det óg seinare, sjølvsagt! håpar de har det dritbra. suss.

 

 

my favorite snack this week: bananas with chocolate coating. you have to freeze the bananas first, or else the chocolate won’t stick! pour melted chocolate over them, roll them in nuts and into the freezer again for fifteen minutes et voila!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *