london. dag fire.

last day in london.

torsdag var ein heilt ufattelig lang og utslitande dag. me våkna til telefon fra meklaren vår som hadde fått to nye leilighetar å visa oss. så me køyrte rundt i minicooper i greenwich og var ganske negativt innstilte til heile london-livet. men så skjedde det magiske: me fann ein leilighet me virkelig likte. og derfra gjekk alt veldig fort. ein time frå me først låste oss inn i leiligheten hadde me fylt ut papira og fått klarsignal på at leiligheten var vår, sagt ja til å betala leigene eit halvt år av gangen og når me kom tilbake på hotellrommet var me så utslitte av me sov til kvelden kom. men egentlig hadde me bestemt at me skulle feira både leiligheten og at me har vore forlova eitt år, så me drog oss ut. til camden. til restaurant. og hadde skikkelig flaks.

last day in london.
last day in london.

restauranten var ganske så rarfin, med grove materiale på borda men fint pertentlig tapet. perfekt harmoni.

last day in london.

eg drakk eit glas fransk rosé og fekk endelig slappa av.

last day in london.

han der fine dreiv med leilighetsbroadcasting, typ “me har fått leilighet!!!!” som det er lov til å sei når ein jo har fått seg leilighet.

last day in london.last day in london.

over hovuda våre hang det hovud.

last day in london.

han der fine åt ein dansk spesialitet, frikadeller. med gammel dansk og potetsalat. mm godt.

last day in london.

eg tok veggie plate med mais, pita, rødbetrøre, guacamole, feta, salat, bakt kvitlauk, tomater. sjukt sjukt godt. så gjekk me heim og såg på fine folk og snakka om london og om paris og om korleis livet startar no. no. no.

 

 


on the last day in london we woke up to our estate agent’s call saying he had found more apartments to show us. we started off very pessimistic but then we found the perfect place and just an hour after we’d unlocked the door the apartment was ours. we stayed in bed until late night and then we went to camden to eat glorious food!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *