r + j = sant.

forrige helg gifta søstra til han der fine seg her i lærdal. det var eit heilt fantastisk flott bryllup som varte frå fredag til søndag. for eit år sidan spurte dei om ikkje eg ville gi dei bilder frå dagen i gåve og det ville eg jo. så eg tok bilder frå morgon til kveld, sånn som eg likar best å jobba, og tok bilder under bord og under taket og tok alle dei bildene som eg elskar å ta. dei har bedt meg om å ikkje publisera bilder med ansikta deira på bloggen, men her kjem i alle fall dei ansiktslause bildene.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

2

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

1

3

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

bryllup r + j.

om du skal gifta deg og vil at eg skal ta bildene, send meg ein mail på mariell.oyre (at) gmail.com! svarar ikkje på spørsmål om pris og såntfornoko i kommentarfeltet.


last weekend j’s sister got married here in lærdal! i was asked to photograph the day as a gift to them, so i did. from early morning to early morning. it was an amazing wedding. they’ve asked me not to publish any photos where their faces show, so here are the faceless photos of last weekend’s wedding.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *