k + o.

bryllup.bryllup.bryllup.

bryllup.bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

bryllup.

for to helger sidan fotograferte eg mitt første heile bryllup, frå morgon til kveld. og her kjem bildene! nesten alle bildene eg syns er finast er her, utanom dei bildene som eg mistenkjer at blir dei offisielle bildene for dei vil eg spara litt på. å fotografera bryllup er heilt fantastisk utslitande men så fantastisk givande óg. når eit har eit såpass forelska par så er det forresten ikkje altfor vanskelig heller. åh så fine dei er! eg er i allefall veldig stolt og gler meg til å jobba meir med bryllup framover. om du skal gifta deg og treng fotograf, kan du maila mariell.oyre(at)gmail.com(svarar ikkje på spørsmål om pris og såntfornoko i kommentarfeltet).


two weekends ago i did my first whole wedding shoot! morning noon and night. here are the pictures! almost all my favorites except the ones i like the very very most. i’m saving them. shooting weddings is so so so exhausting but so so so rewarding as well. and when the couple is this passionate about eachother, it isn’t too difficult to do either. they’re so beautiful! i’m very proud of these pictures and i can’t wait to do more weddings in the future. if you’re getting married and need a photographer, mail me at mariell.oyre(at)gmail.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *