paris when it sizzles.

paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.paris when it sizzles.

som de jo veit er eg på audrey hepburn-kjøret. det går hånd i hånd med å endelig ha tid og rom til å tenka og slappa av, men óg med gossip girl. sånn er det. paris when it sizzles handlar om gabrielle simpson som er sekretær og som dikterar for viktige menn. ho får jobb hos screenwright richard bentsen, men ho finn fort ut at han faktisk ikkje har skrive eit einaste ord av filmen han skal skriva, og ilag skriv dei filmen på to dagar og ein får vera med inn i alle utkast og påfunn som dei har. veldig morsom og veldig fin. åh audrey hepburn altså. åh paris altså.

 

(ps, linnea, det finst ein fugl.)


i’m getting high off of audrey hepburn films these days. i finally have the time and space to relax and so i watch a lot of movies. and also, i’m watching a lot of gossip girl which in return sends me back to thinking about audrey. anyway. paris when it sizzles is such a cute and funny film. and it’s paris. and it’s audrey.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. 14:45, 15 Jun 2011 / 14:45

  Oooh, så søt hun var med pannelugg og håret utslått!

 2. 15:37, 15 Jun 2011 / 15:37

  fin,fin,fin! denne mangler i min audrey-liste, så nettopp roman holiday for første gang og eeeelsket den. <3

 3. 16:04, 15 Jun 2011 / 16:04

  Har funnet meg en passende torrent allerede! Det er så bra du tipser om slike filmer :) I alle fall nå som jeg har ferie og egentlig kjeder meg ganske mye ;)

 4. 16:32, 15 Jun 2011 / 16:32

  Audrey <3 Hun var så utrolig vakker! Og dyktig, selvfølgelig!

 5. 18:52, 15 Jun 2011 / 18:52

  Åh, Mariell altså!

 6. 20:24, 15 Jun 2011 / 20:24

  åh jag har också sett den filmen. SÅ bra! älskarälskar Audrey Hepburn.

 7. sofie
  23:46, 15 Jun 2011 / 23:46

  åå, eg vil ha håret hennar!! ein blanding mellan det og Jean Shrimpton sitt hadde vore perfekt <3

 8. Ingrid
  21:21, 16 Jun 2011 / 21:21

  ELSKER DEN FILMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *