enda ei liste.

mat:
beste matrett? pasta carbonara om det er skikkelig bra, svære salatar og thailandsk mat. mmm. men om eg fekk berre éin sak så får det bli lam. åh elskar lam.
beste dessert? creme brulée, makronar fra pierre hermé eller sebastien bruno eller kva som helst med jordbær. etter frankrike har eg blitt heilt tertegal óg. åh gud bringebærtertene dei har på liebling er til å dø for.
beste drikk? hylleblomstsaft, pink lemonade og alt som er kaldt og på boks eller glasflaske.
verste drikk & matrett? likar ikkje brus med så mykje kolsyre, ristar alltid flaska før eg drikk. også hatar eg gin&tonic. mat: kjip restemat! amen til å laga berre akkurat nok mat.
beste alkoholdrikk? champagne, mojito highball, meksikansk øl og fransk cider.
smør på brødskiva? nei, aldri aldri. eg spiste ikkje brødmat før eg var gammal nok til å sei at eg ikkje likte smør.
smågodt eller ferdige posar? smågodt!!!
beste suppe? min eigen rød karri-suppe. sjukt god. og bestemor sin lapskaus.
favorittis? alt som smakar polkagris, mint, lakris eller med kakedeig.

 

 

shopping:
kor mykje shoppar du for kvar månad? det varierar veldig, men kanskje tusen kroner? ofte mindre, nesten aldri meir.
har du fleire sko enn klede? eg har to par sko! så nei.
favorittplagg? kjole. ingen spesiell, berre kjole.
favorittfarge på klede? lilla og blå.
favorittfrisyre? tupert sekstitalskrøll.
beste mønster? store roser og egentlig alt med blomar på, men óg prikkar.
beste accessoir? sløyfer og smil.
underklede? eg har eit veldig omfattande undertøysregime. før har eg sverga til kaketruser og billige tshirt-bhar, men no er det femtitalsbhar og truser i bra kvalitet. og bra strømpebukser, går i ull heile året rundt.
verste plagg? bukse. dør om eg må gå med bukse. hadde takka nei til ein jobb med bukse uansett.

wild blackberry & honey yogurt

jobb & utdanning:
jobbar eller studerer du? eg jobbar for meg sjølv, det er supert.
kva vil du bli? eg vil bli hustru, mamma, redaktør, fotograf, akkurat passe rik.
trivst du med jobben/utdanningen din? ja!!! så så så mykje.
er løna viktigast? absolutt ikkje, da hadde eg fått meg ein day job.

generelt:
har du barn? nei, men eg vil ha fire. og eg vil ha dei no.
er utrohet okei? nei, på ingen måte. men a4-forholdet er ikkje det det ein gong var, og utrohet er ikkje lenger utrohet heller. det kjem heilt an på paret.
elskar du nokon? ja, fleire personar.
betyr familie mykje for deg? familie betyr så himla mykje for meg. tidligare i livet mitt har eg følt meg distansert fra familie, men dei siste åra har me vore gjennom nokon skikkelig vanskelige ting og eg innser berre meir og meir kor fantastiske dei er. eg har ein sterk og stolt mamma som har ofra så innmari mykje for at eg skal ha det fint og ein pappa som får meg til å le så eg dett av stolen og som alltid køyrer, hentar, kjøper, fiksar, triksar. foreldrene mine er fantastiske menneske og dei beste foreldrene ein kan ønska seg. dei har gjort meg så utrulig sterk og har latt meg vera meg sjølv sjølv om dei ikkje alltid har vore enig med meg. eg hadde aldri vore så sjølvstendig og følt at eg kunne klara absolutt alt eg vil om det ikkje hadde vore for dei. og eg er så heldig som har funne meg ein kjæreste som er som heile familien min samla i éin person.
kvar reiser du helst på ferie? eg reiser helst i europa, men det er nok berre for at eg ikkje har vore nokon annan plass. eg skal til new york neste år, det blir heilt sjukt fantastisk. men sjølvsagt er det jo paris.
beste klima? typ atten grader, sol men skyer. orkar ikkje varmare enn det, da vil eg berre vera inne. og likar ikkje blå himmel og sterk sol for da er det så vanskelig å ta fine bilder.
heimefest eller gå ut? heimefest 9 av 10 gongar.


yet another list. google translate, if you dare!

Share:

18 Comments

 1. lone
  15:53, 13 Jun 2011 / 15:53

  ååååh du er så fin. bloggen din er en liten rosa boble i min ellers travle hverdag. jeg var i strømstad, en svensk by, her for noen uker siden. i en kjempesøt butikk fant jeg noe som het Obama mints. Det var en liten boks med bilde av Obama på, og teksten: Yes we candy. Også var det små mintpastiller oppi. Da tenkte jeg på deg.. det var synd butikken var stengt da vi gikk tilbake da, ellers skulle jeg nesten kjøpt en boks til deg!

 2. 16:55, 13 Jun 2011 / 16:55

  Jeg liker som regel ikke lister, men her ble jeg lesende gjennom alt. Finfint, rett og slett :)

 3. 17:14, 13 Jun 2011 / 17:14

  hihi 1: kaketruser. hihi 2: hadde takka nei til ein jobb med bukse uansett.

 4. 17:16, 13 Jun 2011 / 17:16

  Fine listen. Men skulle ønske jeg fikk de fine magasinene snart, venter og venter, men ingenting kommer. Kjøpte jo alle tre. Kan du sjekke om du har sendt til meg? Da hadde jeg blitt super glad. Gleder meg nemlig sykt masse til å lese! <3

 5. astrid
  17:23, 13 Jun 2011 / 17:23

  hei!

 6. 17:48, 13 Jun 2011 / 17:48

  mm macaroner och creme brulée är också min favorit!

 7. Ingvild
  18:09, 13 Jun 2011 / 18:09

  Du er så bra. Du er et forbilde i måten du lever livet ditt på. Stå på :)

 8. 18:24, 13 Jun 2011 / 18:24

  Älskar att du skulle tacka nej till ett jobb där man var tvungen att ha byxor <3 På caféet där jag jobbar har vi kjol och långa förkläden och ett litet huckle (scarf) på huvudet. Det är fint! och så gör vi goda macarons också. Du skulle tycka om det!

 9. ingrid
  19:07, 13 Jun 2011 / 19:07

  er det ikke varmt å gå med ullstrømper hele året rundt? hvis du fikk drømmejobben, men der du måtte gå med bukse som “uniform”, ville det ikke vært arrogant å takke nei? hvis du trengte pengene og en jobb for å overleve.

 10. Susanne
  19:56, 13 Jun 2011 / 19:56

  Det hadde vært mye lettere å lese den fine teksten med noen mellomrom i.

 11. 20:22, 13 Jun 2011 / 20:22

  Kjempefin liste! Hjemmefester er det beste, gjerne med ganske få folk, som du kjenner og elsker og føler deg trygg med.

 12. 21:08, 13 Jun 2011 / 21:08

  ååå, eg elskar lister. og du finn dei finaste og beste!

 13. 21:59, 13 Jun 2011 / 21:59

  Kristin: enklast i verda: trykk på kategorien som heiter mat!

 14. 09:22, 14 Jun 2011 / 09:22

  Kjempeherleg blogg. Ein draum å lese. Glad eg oppdaga deg her! :)

 15. L
  22:55, 14 Jun 2011 / 22:55

  Lurte litt på hvor du finner strømpebukser av god kvalitet i ull? Jeg har forsøkt flere ulike varianter, men de nupper lett eller er merkelige i fasongen.

 16. 23:15, 14 Jun 2011 / 23:15

  L: elskar pierre robert sine, ellers så kjøper eg på kappahl. dei nuppar jo litt men det er bra med nuppefjernar!

 17. 21:07, 15 Jun 2011 / 21:07

  I love the photo of the berries.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *