sabrina.

sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.sabrina.

 

eg elskar audrey hepburn. eg elskar humphrey bogart. forrige laurdag hadde eg og han der fine matinée-visning av sabrina i senga. me åt knekkebrød og drakk te og smilte av at humphrey er så kjekk og audrey er så vakker. ingenting er som femtitals svartkvit kjærleik. eg pleide å tenka at gamle filmar var så seriøse og at ingenting var morsomt, men no velger eg femtitalet over 2012 kva dag som helst. film var definitivt bedre før.


last weekend j and i had a matinée viewing of sabrina in bed. oh, audrey and humphrey! <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *