sånt som eg tenkjer litt ekstra på akkurat no.

june davis
ting som er så små at dei passar perfekt i håndflata og til å gøyma i undertøyet.

11_16

alt som er rosa og blomstrar i april/mai.

.

bursdagen min, som er på laurdag. for meg er bursdag den beste dagen i året og eg latar som ingen andre har bursdag på min dag. eg skal feira med familien min og han der fine og det blir det beste.

breakfast

egg til frukost. lunsj. middag. nattmat. eg elskar egg og har hangup på egg akkurat no. posjerte, steikte, kokte, omelett, ovnsform, saus. alt.

å tenka på mitt kommande sommareventyr. eg og han der fine skal bu på gården til familien hans heile sommaren lang, i vårt eige hus. me skal eta jordbær til frukost og lesa bøker og senda ut magasin som om det var det einaste me hadde gjort i livet. også skal me reisa til london for å sjå på leilighet, for i august så flyttar me jo over havet.

kva tenkjer de litt ekstra på akkurat no?


my current obsessions are: teeny tiny things that fit in the palm of your hands, things that are pink and blossom in april/may, my birthday(which is on saturday, my favorite holiday), eggs(breakfast lunch dinner snack, boiled, poached, fried, scrambled) and my upcoming summer adventure(eating strawberries for breakfast and reading books and just being m+j for two months on his family’s farm).

Share:

13 Comments

 1. 17:21, 19 Apr 2011 / 17:21

  eg tenke masse på 30årsdagen min som ska feirast med venner og familie i sommar, altfor mye tenke eg på detta, om det komme mången folk, om eg får den rette dj’en, om folk vil lika konserten som bandet te kjæresten min ska ha (firetop mountain), om kass type mat eg ska servera, om kossen eg ska pynta og alt det der ;)

 2. 17:35, 19 Apr 2011 / 17:35

  Jeg må si at jeg blir så glad av å lese bloggen din, du er en skikkelig gledespreder! Venter lenge mellom hver gang jeg sjekker den, for da blir det mye mer å lese og mye mer fint.

 3. Kami
  17:45, 19 Apr 2011 / 17:45

  Tenker på stressende ting, som at det er to uker til eksamen og jeg bare har kommet halvveis i begge bøkene, og at når jeg er stressa bruker jeg altfor mye penger.

 4. Ingrid
  17:51, 19 Apr 2011 / 17:51

  jeg tenker på at jeg er fri som en fugl om noen uker, at det er langt igjen dit, at jeg bor i verdens beste land så jeg skal ikke klage, at gresset snart blir grønt og da skal jeg rulle rundt, at jeg vil brette små origamikaniner til påskefesten på lørdag, at mai er den beste måneden, at mariekjeks minner meg om bestefar. og så tenker jeg på at hjartemagasinet snart kommer. hurrahurrahurra!

 5. 18:07, 19 Apr 2011 / 18:07

  jeg tenker litt på at selv om min fine forlot meg i går, så smiler livet til meg. og sikkert til han. jeg håper det, for han kommer alltid til å bety noe litt ektra for meg.

 6. 18:13, 19 Apr 2011 / 18:13

  Elsker bildene! De er så sommerlige.

 7. Annika
  18:16, 19 Apr 2011 / 18:16

  jeg tenker ekstra mye på han fine som jeg møtte i helga.

 8. 18:46, 19 Apr 2011 / 18:46

  Jeg tenker litt ekstra på god kaffe, sære TV-serier og hvorvidt postkortet jeg sendte i dag kommer frem til min venns bursdag i morgen. Krysser fingrene. Og så tenker jeg på påskekrim! Det blir mord og vin hver kveld denne uken, hoho!

 9. Ingrid<3
  20:15, 19 Apr 2011 / 20:15

  Jeg tenker på at jeg skal reise til Gøteborg om to dager(overraskelsestur) og jeg skal til Paris!! snart

 10. 20:23, 19 Apr 2011 / 20:23

  på at jeg har startet blogge ordentlig igjen, endelig, og at jeg har savnet det. og på hvor fantastisk deilig det er å være hjemme i en uke, og på hvor fint det er å gå rundt i byen hjemme og på hvor mange kjentfolk jeg bare tilfeldigvis har møtt på allerede. også tenker jeg masse på piano, som jeg endelig, endelig prøver å lære meg. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *