den siste dagen.

last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.last day in paris.

i går følte sara seg endelig bedre(matforgiftningstull), så me tenkte at me skulle gå på museum for det er akkurat passe rolig nok til å ikkje tenka på at det er siste dagen. så me gjekk i eit par timar og såg på utstoppa triste dyr og eg hadde igjen augene då eg såg isbjørnane for det er det verste for meg(utenom kanskje dinosaurane som var i kjellaren som faktisk berre gjorde meg veldig redd og urolig). etterpå gjekk me i hagane og åt is også gjekk me heim, åt dårlig kinesisk og låg i senga alle fire(sara mariell derek kentaro) og lata som om me ikkje skulle reisa. eg klemte så hardt som eg kan og no er dagen her, no skal eg reisa, etter to månadar, og det føles så sjukt og så fantastisk at eg har klart det. eg er klar for å laga eit kickass magasin, kyssa natta lang og drikka drinkar med venner eg har sakna altfor mykje.

ps:

sara tok dette bildet av meg og det er fint.

 


yesterday sara was feeling better from the food poisoning so we went to a museum, the perfect thing to do when you’re trying to forget you’re leaving a city you’ve grown to love this much. we photographed and watched taxidermy animals for a couple of hours and i closed my eyes for the polar bears because they make me so sad(and the dinosaurs in the basement made me just very frightened). after that we ate popsicles in the gardens before we went home, ate bad chinese and laid in bed all four(sara mariell derek kentaro) and pretended it wasn’t our last night together. today i’m leaving, after two months, and it feels insane and so amazing because i did it. and now i’m ready to go home, make a kickass magazine, spend the entire night kissing and drink drinks with friends who i’ve missed oh so much.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *