eg er flink til å.

holda hemmelighetar hemmelighetar. eg lagrar dei i hjartet som ein hemmelig lapp i tusen bitar fra sjuande klasse.

gjera sånt som mange andre ikkje forstår korleis det går an å tørra. som å slutta på skulen og starta sitt eige magasin heilt på bar bakke, utlevera meg sjølv på denne bloggen kvar einaste dag uten å la meg knekke av alt drittet som kjem med det, og å flytta til paris utan andre enn meg sjølv å støtta meg på her.

laga sjukt bra omelett.

vera stolt av meg sjølv når eg for første gong har klart å spara til noko eg hadde skikkelig lyst på(for augneblinken skriv eg på min splitter nye macbook pro. <3)

nesten alltid sei ja til noko gøy.

klina i timesvis, og berre av og til få hovne lepper.

passa på at andre rundt meg får i seg nok vatn.

spela viggo og andre kortspel og blir ikkje sur når eg tapar.

hjelpa venner med knuste hjarte eller med noko som kanskje ikkje har starta enda. eg er på mange måtar ein dr.love.

vera nervøs for kva som skal skje etter dette magasinet er ferdig og for om eg kjem inn på skule i london eller ikkje.

komma på kreative løysingar på problem eller utfordringar.

ta fine bilder av andre som dei vil ha som profilbilder på facebook, og dessuten ta ganske fine bilder generelt punktum.

lesa bøker i senga på torsdagar.

gå på kafé og på museum aleine.

laga bra middag sjølv om eg er berre ein person.

sykla fort fort fortare enn han der fine på bysykkel i oslo i mai.

vera sjølvstendig og ha store meiningar om ting men likevel respektera andre sine meiningar(dette er heilt nytt for meg, men akkurat no er det veldig flott og nytt å ha ein ny og bra eigenskap)

vera våken til fem om morgonen.

vera takknemlig og sei til folk at eg er glad i dei.

ikkje stressa.

respektera tradisjonen “fredagskveld”. eg og han der fine lagar sjokolademousse, et noko fin mat og ser på krim, og om me ikkje får tid fredag så gjer me det ein annan dag istaden men greia er den samme.

peika på ting som gjer meg glad, som hundar med søte øyre eller ein sovande beibi i ei barnevogn.

kva er du flink til?


thing that i’m good at: being proud of myself, doing things that a lot of people wouldn’t ever dare to do like moving to paris and and making my own magazine with no money in the bank. telling people i love them. reading books in bed on thursdays. stay up until five am. saying yes. making omelets. riding a bike really quickly in oslo in may.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *