aleinedag.

alone in paris.
i går våkna eg i den vakraste byen i verda og følte meg klar for å gå ut. eg bur jo på hotell og har ikkje frukost her, så eg må ut av huset for å eta. eg køyrte metro til fjerde arrondissement, men klarte å gå av feil og gjekk meg ganske så vill og gjekk skikkelig lenge.

alone in paris.
da dett ein innom rare og fine små plassar med rare og fine små greier.

alone in paris.
som tekoppar i porselen.

alone in paris.
og rob ryan-greier! sjukt fine tallerkar som eg vil ha.

alone in paris.
rare puter.

alone in paris.
dit eg egentlig skulle gå var det heilt fullt og da fekk eg litt panikk og tenkte kva i alle dagar gjer eg no herregud herregud herregud men så tok eg meg saman og gjekk berre inn ein plass, bestilte ein club sandwich og las i mine nye magasin.

alone in paris.
thé à la menthe. så shoppa eg litt i marais før eg tok metroen heim, begynnar å bli skikkelig flink til å vera aleine no.

alone in paris.
heime prøvde eg på mine to nye kjolar. ein med blomar på, som de nesten ser her.

alone in paris.
og ein blå med kvite prikkar. tretti euro kosta det for begge to, ganske så kult.

alone in paris.
etter litt viktige magasingreier og litt heimesidemekking gjekk eg ut og kjøpte kinesisk take-away som eg åt på rommet mens eg såg friends(the one where joey speaks french.<3). sjukt bra dag! eg søv til og med om natta no, og det hadde eg aldri trudd. drøymer om små grisar og om bestemor.

no skal eg ut på livet, håpar de får fortreffelige dagar kvar enn de er i verda! i dag er det overskya her men av og til litt sol, om de lurte.


yesterday i finally spent an entire day outside all by myself. i ate lunch and drank tea and went shopping and walked and walked and walked, it feels amazing! i’m even sleeping at night. i’m getting good at this already.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *