elleve bilder fra ein dag i paris.

paris, day one.
første morgon i paris starta med vintageshopping i 4.arr, og det gjorde me egentlig heile dagen. hoppa fra pyttelille sjappe til pyttelille sjappe, prøvde sikkert tjue kjolar men ingen var heilt rett.

paris, day one.
han der fine fekk lesa kart for radaren min var litt ute av trening. eg pleier vanligvis å vita akkurat kvar eg er og akkurat kvar ting er i forhold til meg.

paris, day one.
av og til må ein berre stoppa opp og stirra opp, for det er så fantastisk i paris.

paris, day one.
og ein mini-makron på det.

paris, day one.
så gjekk me i ein fin bokhandel og eg kjøpte ei skikkelig brafin fotobok.

paris, day one.
og ein heil del postkort.

paris, day one.
etter masse shopping(sjølv om eg ikkje hadde kjøpt ein einaste liten ting) var det blitt mørkt.

paris, day one.
me gjekk til notre dame, for han der fine skulle spela inn lyd under messa. (ps: kvifor er det så få som kjøper plata? eg syns det er heilt rart, den er jo det beste ein kan høyra på uansett kva tid det er på døgnet eller korleis ein har det. ein kan kjøpa den her, og det er sju spor på plata, altså i alle fall tre som de ikkje har høyrt fra før. så kjøp den og støtt fattige norske kunstnarar, forfader! så han kan laga enda finare musikk og kjøpa blomebukett til meg neste gong han kjem til paris)

paris, day one.
etter det åt me middag på meksikansk restaurant og drakk margaritas. <3 så gjekk me tur og snubla over laduree!!! meir om det seinare.

paris, day one.
paris, day one.
og etter det var det berre kjærleik og drinkar i senga. tenk at eg har noko så fint. <3


my first day in paris: vintage shopping, a whole lot of postcards, notre dame, mexican food & margaritas and kissing a lot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *