det beste å tenka på…


fotos: elsa

…er at asfalten er bar i paris. og om berre nokre dagar er eg der med ein fin ein å holda i hånda. me skal sova på shabby hotell og eta dyre frukostar og billige frukostar kanskje annakvar dag, kjøpa makronar og gå i parken og på loppemarknad og klina på metroen. kanskje om det regnar kan me kjøpa champagne og drikka den i senga, eller kjøpa den største paraplyen i verda og ikkje vera redd for at den passar i kofferten for den skal tross alt ikkje tilbake til noreg på ei god stund. og etter nokre dagar reiser han opp igjen til glatte gatehjørne og tom leilighet. da er eg aleine i verdas vakraste by. & eg er ikkje redd lenger.


in a week i’m in paris with the boy i love and we might be drinking champagne or at the movies or eating chicken in some secluded restaurant. after a few days he’s going back home and i’m going to stay there. in paris. alone. but i’m not afraid anymore, and that’s the best thing ever.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *