gutta på haugen.

gutta.
når eg har noko å feira eller når det er noko eg er skikkelig trist for går eg på gutta på haugen på st.hanshaugen. dei har den beste sjokoladen, hylleblomstsaft, ein kan få fem tynne skiver med fantastisk salami om ein vil og ein heil masse rare og bra ostar, også er det den einaste plassen i oslo(trur eg) som selger trøfler. (om du vil komma deg dit tar du 37-bussen til st.hanshaugen-stoppet!)

gutta.
dei har himla fine pakningar.

gutta.
og bra te.

gutta.
og pastelltomater. trur forresten aldri eg har smakt gule tomater før.

gutta.
også har dei ein masse rart som eg ikkje skjønnar kva er.

gutta.
som desse óg, men dei er skikkelig fine.

gutta.
også går ein heim med ein pose med deilige greier ein kan kosa seg med ei heil veke framover. øverst er valrhona-sjokolade. <3

håpar de har fantastiske laurdagar, det har eg! med skjortelaus forlovede som knar deig på kjøkenet!


yesterday i went to gutta på haugen to get some great stuff, and i did.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • hurra! jeg liker gutta på haugen, det er en opplevelse bare å gå inn der :) så blir man glad. lørdagen her er full av kjøring og teoritimer og forberedelser til tirsdagens oppkjøring langt oppe i nord. kos deg med skjorteløs forlovelse og deig!

 • Christine Isabelle: eg har eit stoffskifteproblem og har kontakt med ernæringsfysiolog og lege regelmessig, om du absolutt må vita det. og ja, det er fullstendig upassande av deg å skriva noko sånt. spesielt i og med at eg faktisk ikkje har vore på uff i oslo på kanskje to månadar og det difor virkar ganske suspekt, heile greia.

 • Så… var det noko du hadde å feira, eller var du trist :/ ? Eller var det ingen av delene :) Butikken ser fin ut, slike butikkar er kanskje noko av det som gjer at eg vil flytta til ein storby.. MEN eg trives så godt på mindre plassar og…vanskeleg.

 • jeg var der en gang fordi jeg ville ha hylleblomstsaft (men jeg kjøpte en rar toddy istedet) og det var helt på slutten av dagen også fikk jeg en loff. helt gratis. fordi det var slutten av dagen, liksom.

 • laurdag var sånn deilig jobbelaurdag utan ein kunde i butikken, der me drøymde oss bort med flybillettar og bladde i reisebøker og såg at ute fall snøen, at vinteren enno holdt fast. laurdag var siger i ligretto, film som røska hardt i hjarta, laurdag var å førebu seg til søndag, til den siste fridagen, for bak denne gardina er det arbeid, skule, slik. søndag er no litt betre, med ein halvnaken, sovande mann i senga, og ei vaken kone som lagar rosa rundstykke og kanskje blå eggerøre.

 • Den grønne er en blanding av blomkål og brokkoli og heter Romanesco. Romanesco er en litt mindre kjent kåltype. Den er i slekt med brokkoli. Er du glad i brokkoli og blomkål, vil du garantert like romanesco.

 • fantastisk butikk! trøfler finnes flere steder, blant annet på skafferiet på frogner. :) desverre er trøffelsesongen forbi for denne gang. et helt år til neste gang. :)

 • Hei! Vil bare si at bloggen din er kjempefin<3 Fant en nettside for ca. et halvt år siden hvor de skrev om en fantastisk blogg. Det var ikke innlegg om bare hva de hadde gjort eller hva slags antrekk de hadde på seg, men en blogg med et hjerte, og som i hvert innlegg hadde en historie og fortelle. Kan ikke være mer enig. Ble fast leser med en gang og har lest alle innleggene dine siden da. Du har fantastiske bilder, som du bør fortsette å ta, og måten du skriver på er helt unik. Lykke til videre, og jeg ønsker deg alt godt<3 Hilsen Ida

 • Hei! Av ein eller an grunn, får eg ikkje opp dei nye innlegga dine på bloglovin. Ville berre seie ifrå i tilfelle det er nokon andre som har det same problemet :)

 • Takk for at du minte meg om Gutta på haugen, for der er det skikkelig lenge siden jeg har vært. Og Valhrona-sjokolade må jo være noe av det beste som finnes. God søndag, Mariell!

 • ICA har trøflar, i alle fall på Alexander Kiellands plass, og eg trur dei fleste andre plassane. Dette veit eg fordi eg deita ein smått kleptoman gutt for ei stund tilbake. Denne mannen hadde som prinsipp at ein skulle ta lite om gongen, til så store verdiar som mogeleg. Altså vart det med tida mange trøffelmiddagar, men eg forstod aldri heilt poenget med den ganske dyrt tilførte jordsmaken. Dette i betraktning skal eg no ete brokkolisauté med kvit trøffelolje til middag. Bon appetit, Hjartesmil!

 • du har en väldigt fin blogg! och jag upptäckte precis att norska har ett mycket finare ord för svenskans flick- eller pojkvän. hur fint är det inte att säga kjaereste liksom.