julefint den siste veka og litt meir.

å vera på juleverkstad i oslo og faktisk vera litt trist for at ein må reisa fra byen i jula.

å pakka inn gåver og le høgt når ein ser for seg folk som opnar dei igjen.

å fly heim og sjå bilen til pappa idet det pyttelille flyet landar på haukåsen.

å komma heim til ein hund som er så glad at han spring inn i stova og tar u-sving tilbake igjen kanskje ti gongar.

å få lov til å hjelpa til.

å kjøpa sin eigen julepynt og tenka nokre par år fram i tid til ei jul med han der fine og meg og kanskje ein fin ein i magen.

å bruka hovudlykt då eg saga mitt første juletre, og dra det gjennom snøen og bli skikkelig kald på føttene men vera ufattelig kry.

å pynta juletreet som eg har saga sjølv.

å gi hunden ein innpakka gris som lagar griselyd og sjå på at han opnar den sjølv.

å bli superkald på dei to minutta eg brukar på å gå fra huset til bestemor også hoppa rett i sofaen med ein fin film og fem klementiner.

å kun få ting som ein ønskar seg og treng, og føla at ein har gitt folk ting som dei ønska seg og fortjenar.

å gå rundt juletreet med svigerfamilien. og ta familiebilde.

spelekveld med min første kokkelimonke med familie som ein ikkje ser så ofte.

fløytekarameller x 1000.

enn du?


christmasy things i’ve done in the past week and some more: wrap gifts, christmas shop, chopping down my first christmas tree and then decorating it, playing boardgames and making fudge.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Å spise den beste maten, og bare én uke i året spise alt man ikke tåler, men elsker, aom multe og sennep og kanel og appelsiner/sitroner/klementiner, og masse mat man MÅ ha i julen, men ikke får lov til.

  • i år er jul å være forelska, litt redd for å si det, og å være fylt med en lun følelse innvendig. det er pepperkaker, scener fra et ekteskap og en myk hånd å trykke i kinomørket. <3

  • i år er jul å være forelska, litt redd for å si det, og å være fylt med en lun følelse innvendig. det er pepperkaker, scener fra et ekteskap og en myk hånd å trykke i kinomørket <3

  • Å tenke på julegaven man fikk av de beste venninnene i hele verden: Hjartemagasin #1 og #2, Pukka-te som lukter rosebusk og lavendel, en te-klype formet som et hjerte og en DVD med Aristokattene.

  • Hei Mariell :-) Eg satt her å lurte på hva i all verden eg kunne gjør for å få humøret opp. Det er nemlig på bånn ikveld, og verken fine norske sanger eller kanel-yoghurt hjalp. Jo, fant eg ut – det er en stund siden eg har lest Mariell sin blogg! Og etter å ha lest til der eg var sist eg forlot den – så var humøret betraktelig bedre. Måten du del livet ditt med oss, er så fin at den får selv den beste kanel-yoghurten til å vil forsvinn dypt nedi boksen igjen. Du får sikkert utallige slike kommentarer, men det er så sjelden eg kommenterer – og det skal eg bli så masse bedre på. Du lys iallefall opp dagene våre, du sterke jente!! :-) Du er beundringsverdig.