magasinkonkurranse.

This world can be ugly

sidan eg er heilt slått ut av sosiale happenings denne helga, tenkte eg at me kunne ha ein liten fin konkurranse der de kan vinna eksemplar av det andre magasinet! alt de treng å gjera er å legga igjen noko fint i kommentarfeltet, til dømes eit minne eller ein link eller ein blogg eller eit bilde eller ein tanke også det som eg syns er finast, kanskje det er berre ein eller kanskje to eller kanskje fem, så mange eg vil, får magasin tilsendt i posten.

hugs å legg igjen epostadressene, da. sånn at eg får tatt kontakt. me køyrer til i morgon klokka eitt.

konkurransen er ferdig! men, til framtidige konkurransar: eg kjem aldri til å premiera noko som har med weheartit å gjera i heile tatt, aldri aldri aldri. dei tar fra kunstnarar opphavsretten og drit i at dei sprer bilder på internett som er umulige å spora til kjelda. det dei gjer er ulovlig, og de gjer óg noko ulovlig kvar gong de legg ut eit bilde de ikkje anar kvar kjem fra. ein skal alltid opplysa om kjelde, og weheartit er (for faen) ikkje ei kjelde. ei kjelde er å opplysa om navnet til kunstnaren, linka direkte til heimesida til fotografen eller flickr-streamen. sånn. da var det sagt.


i’m doing a magazine contest: whoever comments with the nicest link or blog og picture or thought or memory gets a magazine in their mailbox!

Follow:
Share:

22 Comments

 1. Kaja
  17:23, 07 Nov 2010 / 17:23

  Når du er litt småbetatt av noen og deres veier skilles, og du er litt lei deg og sår, men vet at hvis det er meningen det skal være noe mer vil dere møtes igjen.

 2. 17:26, 07 Nov 2010 / 17:26

  Det aller, aller fineste og mest sjarmerende halloweenkostymet jeg har sett.

 3. 17:33, 07 Nov 2010 / 17:33

  Aurdey Hepburn i Funny Face. <3

 4. susanne
  17:33, 07 Nov 2010 / 17:33

  jeg vil bare si at bloggen din inspirerer meg til å prøve nye ting og være kreativ. det er deg/bloggen jeg kan takke for at jeg for noen uker siden hentet fram pappas gamle analoge speilrefleks og kjøpte nye filmruller til den – som jeg skal prøve å fremkalle i mørkerom selv. dette er noe jeg ikke har prøvd før, men som jeg har hatt lyst til å gjøre. det lille ekstra “dyttet” fikk jeg fra bloggen din, bildene dine og dine evige oppmuntringer til dine lesere om å være kreative og prøve nye ting. det er nettopp det jeg skal gjøre!

 5. 17:35, 07 Nov 2010 / 17:35

  Jeg vil danse av glede hvis jeg får et magasin av deg =)

 6. 17:36, 07 Nov 2010 / 17:36

  Jeg har hatt den beste helgen på mange år. Jeg har truffet en ny og fin en som får meg til å smile, som jeg får til å smile, som jeg kan ligge i armkroken til og bare lage rare lyder, fordi han bare smiler og synes jeg er søt uansett. Fordi jeg har vært på konsert, fordi jeg har hatt vinkveld med verdens beste venninne, der vi har danset, ledd, hørt på musikk og bare hatt det herlig sammen. Fordi jeg har sommerfugler i magen, mormors strikkejakke og verdens fineste toåring som sier at hun elsker meg og som synger på ole brummsangen. Fordi livet er fint for tiden, selv om det snør. <3

 7. 17:45, 07 Nov 2010 / 17:45

  jeg synes det er fryktelig fint at småfugler minner meg sånn om farmor. farmor er en så snill og søt dame, og hun har alltid krefter til å glede seg på andres vegne, selv om hun har fryktelig mange helseplager selv. så hver eneste gang jeg ser en søt liten fugl som tripper rundt, tenker jeg på farmor, og det er fint <3

 8. 17:54, 07 Nov 2010 / 17:54

  denne siden synes jeg er fin:

 9. Thea
  17:58, 07 Nov 2010 / 17:58

  Jeg forguder deg. I lange dager på musikklinja hvor alt går i ett og man gjerne har syv fag på en sekstimersdag er det deilig å koble av med litt hjartesmil innimellom. Jeg har fått øynene opp for kjoler og sløyfer, lagt vekk nesten alle de grå klærne mine, og skaffet grønne boots og fargerike støvler fra barneavdelingen, fordi jeg er glad. Du er en av de tingene som gjør meg glad, og det er dette også: spotify:track:3RJtaxRtxOvvIj6DESm4gh. Akkurat passe MYE, av alt.

 10. Ingvild
  17:59, 07 Nov 2010 / 17:59

  Har du tenkt på at siden nysing er smittsomt, så kan det hende det er en “håndfull” nys som bare sirkler rundt og rundt mellom alle mennesker på jorda:) *atsjo* :)

 11. 18:00, 07 Nov 2010 / 18:00
 12. 18:03, 07 Nov 2010 / 18:03

  Fantastisk morsom online tegneserie, hvor Sverige, Norge og Danmark har blir gjort om til personer :D

 13. 18:04, 07 Nov 2010 / 18:04

  noko som er fint på ein kvardag, eller ein søndag som i dag, krev litt bakgrunnsinformasjon. min mann er notorisk B-menneske og eg notorisk A-menneske. det kjem til uttrykk ved at eg sovetrøytt klokka halv ti på ein kvardag, medan han ikkje får sove før klokka nærmar seg tolv, gjerne eitt eller to. likevel ligg han seg i senga med meg kvar kveld eg ikkje lengre klarar å holde augelokka mine opne, og han varmar dei kalde beina mine, stryk med på ryggen og berre er der med heile seg fram til eg sovnar. så snik han seg vekk, attende til lekser eller oppvask, før hans augelokk og trugar med å lukke seg att, og han kjem inn att til meg, smyg seg inntil meg og kyssar meg i nakken, så eg vaknar og kan fortelje han at eg elskar han, før begge drar til draumeland.

 14. Ida
  18:05, 07 Nov 2010 / 18:05

  Jeg fant ikke noe fint på internett idag, for jeg har vært litt deppa og da syns jeg det er litt vanskelig å se det fine i ting.

 15. 18:07, 07 Nov 2010 / 18:07

  Nabounger som egentlig er for små til å klippe plena med gressklipper, men gjør det likevel fordi mammaen blir så glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *