ny kopp ny te.

new cup new tea.
av og til om ein er inni prosessar som er så utrulig kjedelige at ein berre vil hoppa fra ei bru, da treng ein noko nytt. så i dag kjøpte eg min første mummikopp. ja, for eg hadde ingen. eg ønskar meg alltid det og får det aldri, men no var dei på tilbud på rafens og da måtte eg jo berre. så my fekk bli min første mummikopp, og eg håpar det blir éin av mange. ein har jo behov.

new cup new tea.
i tillegg til koppen kjøpte eg og han der fine ein boks med te fra rafens. den er jasminte og heilt fantastisk god.

ps: no kan ein kjøpa magasinet(det første) på frisørsalongen balanzera i oslo, sofienberggt. 2b, rett ved olaf ryes plass(grünerløkka). andre plassar ein kan kjøpa det er på bokhandelen tronsmo(tullinløkka) og i bergen på vintageputikken kostym! magasinet er å få kjøpt gjennom bloggen, om de ser den knappen i menyen som heiter “pay now” eller noko sånt, der kan de kjøpa det. enkelt og greit.


today i bought my first moomin cup, and some jasmin tea to put in it. not too shabby on a wednesday.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *